update foto - accident grav în panta cristianului pe dn1 la ieșire din sibiu. două mașini răsturnate și trei răniți printre care și o femeie însărcinată!

accident dn1 sibiuTraficul între Sibiu și Sebeș, se desfășoară îngreunat (ora 11:35) din cauza unui accident de circulație ce a avut loc la ieșirea din oraș. O femeie însărcinată este printre răniți.

Accidentul a avut loc duminică dimineață în panta Cristianului. Două autotutrisme implicate în accident s-au răsturnat în afara carosabilului. Conform primelor informații oferite de poliție, cele două turisme circulau spre Sibiu. Șoferul celui care cirula pe banda 1, a tras stânga de volan și a acroșat turismul ce mergea pe a II-a bandă. Ambele au ajuns pe contrasens și s-au răsturnat în afara carosabilului. O pasageră de 24 de ani din Hunedoara, care se afla în mașina ce mergea regulamentar este rănită. Tânăra este gravidă în 14 săptămâni. Șoferul vinovat de producerea accidentului are 84 de ani și este din Sibiu. Celălalt șofer are 36 de ani și este din Hunedoara. Ambii sunt răniți.

UPDATE – Răniții sunt în stare stabilă
”In urma accidentului rutier petrecut pe DN 1 iesirea din Sibiu spre Cristian, echipajele SMURD au acordat ajutor medical celor trei victime, doi barbati si o femeie insarcinata, care au suferit multiple escoriatii. Persoanele sunt constiente. Nu a fost necesara interventia echipajelor de descarcerare”, spun cei de la ISU Sibiu
Foto: INFO TRAFIC jud. SIBIU

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Sofer la 84 de ani? permisele ar trebui automat anulate la maxim 70 de ani. Cum nu ai voie sa conduci pana la 18 ani similar ar trebui si dupa 70.