scandal la cireșica. bărbat mutilat și băgat în comă sub privirile trecătorilor!

bar ciresicaUn bărbat în vârstă de 43 de ani a ajuns zilele trecute în comă la Spitalul Județean Sibiu, după ce a fost bătut de alte două persoane în fața barului de vizavi de Profi la Cireșica. Omul este în continuare în comă la Terapie Intensivă.

Scene parcă desprinse dintr-un film de groază, petrecute joi seară pe aleea pietonală de la Cireșica, în fața magazinelor comerciale de pe Calea Cisnădiei. Un bărbat în vârstă de 43 de ani a fost bătut crunt cu pumnii și cu picioarele de un altul de aceeiași vârstă și de un prieten de al acestuia în vârstă de 26 de ani.
Totul a pornit în interiorul barului de vizavi de Profi. Acolo a început conflictul între bărbatul de 43 de ani și tânărul de 26 de ani. Aceștia s-au luat la ceartă și au fost dați afară din local, dar nu s-au liniștit. Au continuat cearta și în scurt timp s-au luat la bătaie. În ajutorul tânărului de 26 de ani a sărit un alt bărbat de 43 de ani, iar cei doi l-au doborât la pământ pe celălalt. Au continuat apoi să îl lovească cu picioarele în figură și în plex, până când victima nu a mai mișcat și a intrat în comă.
Omul a fost dus la Spitalul Județean Sibiu în stare extrem de gravă cu fracturi și multiple leziuni și este în continuare în comă. ”Bărbatul este internat la Terapie Intensivă. Este în comă indusă. A ajuns la spital cu multiple fracturi costale, edem cerebral și alte leziuni. A fost în stop cardio-respirator și a fost nevoie de resuscitarea sa”, a declarat Decebal Todăriță, purtător de cuvânt la Spitalul Județean Sibiu, pentru Ora de Sibiu.
Atât agresorii cât și victima acestora locuiesc în cartier, în zona în care a avut loc acest conflict.

Agresorii, reținuți preventiv 30 de zile
Cei doi bărbați care l-au bătut pe cel aflat acum în stare gravă la spital, au fost reținuți inițial pentru 24 de ore și prezentați vineri 19 februrarie, Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Magistrații au încuvințat cererea, iar aceștia sunt acum încarcerați în arestul IPJ Sibiu. Cazul a fost preluat de către procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

7 Commentarii

  1. puteti da mai multe informati doamne fereste si apara ca la oricine i se poate intampla

  2. va rog sa publicati numele batausilor pentru cei care locuiesc in cartier sa stie cu cine au de a face. acolo la borcane si la pacanele sta toata scursura cartierului, ar trebui inchise urgent.

      1. Anonima mai bine ai face sa taci din gura ca sa nu faci parte din victimele de acolo mai bine taci din gura si vedetiva de treburiile voastre nu ai fost acolo sa vezi ce sa intamplat si cinei vinovat sau cinei nui taceti din gura!!

    1. daca ar fi inchise pocanele ar fi dar la noi in tara inca coruptia ii la putere pacat de victima insa si de agresori