trei dintre hoții din auto la sibiu, vor sta la ”răcoare” în următoarele 30 de zile, la poliție

hoti2Cei trei au fost surprinşi în flagrant de organele de poliţie în 16 februarie, în timp ce au sustras, prin efracţie, o poşetă dintr-un autoturism parcat pe Bulevardul Victoriei din municipiul Sibiu.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu a solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu, arestarea preventivă, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 17.02.2016, a trei inculpaţi, cercetaţi pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat, faptă prev. de art. 228, rap. la art. 229 alin. 1 lit. Cod penal.
Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, au rezultat următoarele:
La data de 16.02.2016, în jurul orelor 14,00 aceştia au fost surprinşi în flagrant de organele de poliţie în timp ce au sustras, prin efracţie, o poşetă dintr-un autoturism parcat pe Bulevardul Victoriei din municipiul Sibiu.
În data de 17.02.2016, cu ocazia efectării percheziţiei domiciliare la locuinţa unuia dintre inculpaţi au fost găsite mai multe poşete de damă, bănuite a proveni din comiterea de furturi din autoturisme.
Din cercetările efectuate, există suspiciuni rezonabile că inculpaţii ar fi sustras, în  zile diferite, prin efracţie, diferite bunuri din autoturismele a patru părţi vătămate, autoturisme parcate pe raza municipiului Sibiu, în locuri publice.
Pe parcursul cercetărilor penale, procurorii au beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Sibiu – Biroul de Investigaţii Criminale.
Propunerea de arestare a fost admisă de către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu, care a dispus arestarea celor trei inculpaţi pe o perioadă de 30 de zile. Măsura arestării preventive dispusă de Tribunalul Sibiu a fost contestată de inculpaţi, Curtea de Apel Alba Iulia urmând să se pronunţe în cauză.

Ultima oră

Comentariul meu