sibian inconștient la volan. nu avea permis, a făcut accident și tot el a făcut scandal!

accident pe rusciorului (11)Un bărbat de 46 de ani a lovit cu mașina sa o altă mașină din spate, în timp ce mergea pe DJ106 între Sibiu și Cisnădie. Până aici nimic ciudat, doar că acesta a refuzat să se înțeleagă amiabil cu cel pe care îl tamponase. Poliția a constatat că avea și permisul suspendat.

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza municipiului Sibiu au intervenit pentru soluționarea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Evenimentul rutier s-a produs în data de 17 februarie, însă unul din conducătorii auto a refuzat constatarea amiabilă a evenimentului.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au constatat faptul că un conducător auto (46 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu), în timp ce conducea autoturismul pe DJ 106 Cisnădie-Sibiu nu a păstrat o distanță de siguranță și a intrat în coliziune cu mașina care circula în fața sa.
”În urma verificării stării permisului de conducere, polițiștii rutieri au constatat ca acesta avea dreptul de a conduce suspendat din data de 03.02.2016, ca urmare a săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice având o alcoolemie ce depășește limita legala. Bărbatul este cercetat penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autoturism având exercitarea dreptului de a conduce suspendată”, spune Luciana Lazăr, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu. foto: arhiva

Ultima oră

Comentariul meu