primăria sibiu face zeci de angajări. ce posturi sunt libere

primarie

Funcţionari publici, personal contractual, pe perioadă nedeterminată sau determinată. Primăria Sibiu are zilele acestea o ofertă largă a posturilor disponibile. Angajări se fac în majoritatea serviciilor din cadrul Primăriei.

De exemplu, Serviciul public administrarea cimitirului municipal Sibiu angajează pe perioadă determinată a funcţiei contractuale temporar vacantă de: Şef birou gr. II – Biroul întreținere utilități și control construcții funerare. La acelaşi Serviciu sunt şi două posturi libere pentru muncitori necalificaţi.
La Serviciul patrimoniu este liber un post de consilier debutant, iar pentru un loc în Biroul pentru proiecte cu finanţare europeană trebuie îndeplinite mai multe condiţii.
Serviciul contabilitate este pe minus cu trei posturi, scoase şi ele la concurs, iar Autoritatea Tutelară mai are şi ea nevoie de trei oameni.
4 informaticieni se pot angaja şi ei la Primărie, iar de un şofer este nevoie la Serviciul administrare zone verzi şi pepinieră.

Toate posturile scoase la concurs la Primăria Sibiu, dar şi condiţiile de participare se găsesc aici.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. FIICA MEA LUCRAND IN PRIMARIA UNUI ORAS LA CADASTRU SI AMENAJARE TERITORIALA DE CATE ORI AUZEA DE UN POST ERA INFORMATA DE O ANGAJATA DIN PRIMARIE CA DEJA LUCREAZA PE ACEL POST NEPOATA UNUEI ANGAJATE!1!RUSINEE !!

  2. FIICA MEA CU DOUA FACULTATII +CA A LUCRAT LA O PRIMARIE DE ORAS LA CADASTRU SI AMENAJARE TERITORIALA SI LA D-VOASTRA ERAU POSTURII ERA INFORMATA DE PERSOANA DIN PRIMARIE SA NU MAI DEPUNA DOSAR DE CONCURS CA DEJA PE POSTA ESTE NEPOATE UNUEI ANGAJATE!!!RUSIINE LA CE MAI DATII POSTURI LIBERE!!

  3. DATI POSTURILE DUPA CE S-AU OCUPAT DE CUNOSTIINTE SAU NEAMURII CU PERSONALUL DIN PRIMARIE!!!