alegeri la universitatea româno-germană din sibiu. au un rector nou!

elisabeta-botian roger sibiu rectorJoi, 18 februarie 2016, au avut loc alegerile pentru funcția de rector în cadrul Universității Româno-Germane din Sibiu. Ca și la ULB Sibiu, a fost un singur candidat pentru această funcție.

În această funcție a fost aleasă doamna conf.univ.dr. Elisabeta Boțian, unic candidat la alegeri, respectiv actualul decan al Facultății de Drept și Științe Administrative.
Mandatul actualului rector, prof.univ.dr. dr.h.c. Gheorghe Bichicean, încetează în data de 27 martie 2016, dată până la care se așteaptă confirmarea noului rector ales de la Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice.
”Totodată, menționăm și faptul că Senatul universitar nou ales al Universității Româno-Germane din Sibiu a ales în funcția de Președinte al său pe doamna prof.univ.dr. Hortensia Gorski. În conformitate cu Carta universitară, după predarea mandatului de rector, domnul prof.univ.dr. dr.h.c. Gheorghe Bichicean devine Președinte al Universității Româno-Germane din Sibiu”, se arată într-un comunicat al celor de la URG Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu