șeful ipj hunedoara ”uns” adjunct la centrul chinologic sibiu. ca ”recompensă” pentru scandalul interlopului ce a bătut o salvamontistă!

liviu gabrielȘeful Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, comisar-șef Liviu-Gabriel Dumitru, a fost demis din funcție de Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR), anunta Glasul Hunedoarei. A fost trimis să fie adjunct la Centrul Chinologic Sibiu.

Potrivit IGPR, acesta a fost împuternicit adjunct al șefului Centrului Chinologic „Dr. Aurel Greblă” Sibiu. Locul său va fi ocupat de comisar-șef Marcel Zaharie, până în prezent acesta ocupând funcția de adjunct al șefului IPJ Hunedoara. „Comisar-șef de poliție Dumitru Liviu-Gabriel a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de adjunct al directorului Centrului Chinologic ,,Dr. Aurel Greblea” Sibiu. Comisar-șef de poliție Zaharie Marcel, adjunct al șefului I.P.J. Hunedoara, a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de șef al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara”, se arată într-un comunicat al IGPR.
Liviu-Gabriel Dumitru a fost inspector şef al IPJ Hunedoara din iunie 2008. În perioada 2007 – 2008, a fost adjunct al șefului Poliţiei Municipiului Deva, iar în perioada 2006 – 2007 a ocupat funcția de șef Birou Investigarea Fraudelor la Poliţia Municipiului Deva.
În urmă cu o săptămână, ministrul de Interne, Petre Tobă, a declarat că a cerut efectuarea unui control în urma agresiunii care a avut loc în staţiunea Straja, unde o salvamontistă şi alte persoane au fost bătute într-un bar, de interlopul Sorin Palesică. Până în acest moment, nimeni nu a confirmat că mutarea șefului IPJ Hunedoara la conducerea Centrului Chinologic, din Sibiu, ar avea vreo legătură cu controlul dispus de IGPR, conform Glasul Hunedoarei.

Ultima oră

Comentariul meu