rebelul din poliție: "hopa, dar ce-ați făcut domnule doctor? ați copiat? google aşa arată"

godinaPolițistul-blogger brașovean Marian Godină sancționat de șeful său, chestorul  Ioan Avram a publicat pe Facebook un print-screen în care îl acuză pe acestă din urmă de plagiat.

Potrivit politicscan.ro , Godină a căutat pe Google un fragment din teza de doctorat a superiorului său, scrisă în 2015,  iar rezultate identice s-au regăsit într-o altă lucrare, publicată în 2005.

„domnul chestor ioan aron are doctorat, normal că d-aia e doctor. ieri a intervenit telefonic la ştirile pro tv şi întrebat fiind, dacă a citit ce am scris eu, a răspuns ironic că nu s-a băgat în creația mea literară. ei bine, m-am băgat eu puțin în doctoratul domnului chestor. hopa, dar ce-ați făcut domnule doctor? ați copiat? google aşa arată. spre deosebire de dumneavoastră, eu am scris cartea mea singur”, scrie marian godină.
„Domnul chestor Ioan Aron are doctorat, normal că d-aia e doctor. Ieri a intervenit telefonic la Ştirile Pro Tv şi întrebat fiind, dacă a citit ce am scris eu, a răspuns ironic că nu s-a băgat în creația mea literară. Ei bine, m-am băgat eu puțin în doctoratul domnului chestor. Hopa, dar ce-ați făcut domnule doctor? Ați copiat? Google aşa arată. Spre deosebire de dumneavoastră, eu am scris cartea mea singur”, a scris Marian Godină pe Facebook.

În timp ce mai mulți polițiști și-au colantat mașinile personale cu mesajul „Și eu sunt Godină! JOS CORUPȚIA DIN POLIȚIE”, pe 20 februarie, polițiștii sunt chemați la un miting de susinere, pe pagina de Facebook „Alături de polițistul Marian Godină”.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Domnule Andrei Stan

    Oamenii nu ar trebui sa isi piarda timpul citindu-va aberatiile( Ioan Avram, 30 februarie) !
    Informati-va , concentrati-va sau nu mai scrieti!
    unlike paginii pentru timpul pierdut cu cititul si comentariul