le-a băgat în casă ca să le vândă borcane. au prădat-o de 13.000 de lei!
FOTO arhivă

baniÎn data de 16 februarie, în jurul orei 14,00, un sibian a sesizat Poliţia Municipiului Sibiu despre faptul că două persoane necunoscute, invitate în locuinţa sa,  au sustras o sumă de bani.

În urma verificărilor efectuate, se pare că în data de 12 februarie, în jurul orei 10,00, în faţa unui complex comercial situat pe strada Luptei, din municipiul Sibiu,  soţia sibianului a fost abordată de o persoană de sex feminin sub pretextul că doreşte să cumpere borcane.
În acest context, femeia necunoscută a fost invitată marţi, 16 februarie, în locuinţa victimei pentru a-i fi vândute mai multe recipiente. Conform înţelegerii, femeia a venit la domiciliul persoanei vătămate, dar nu singură, ci însoţită de o altă femeie.

Smecheria cu bacnota de 500 de lei
Pentru a achita recipientele, cele două femei i-au înmânat soţiei o bancnotă de 500 lei, solicitând rest, după care, în timp ce una dintre femei i-a distras atenţia, cealaltă a sustras banii. După plecarea celor două necunoscute, victima a constatat că femeile au sustras suma de aproximativ 13.000 lei.
”Din declaraţia victimei se pare că cele două necunoscute au vârsta de aproximativ 35 – 40 de ani, înălţime de 1,55 – 1,60 m, păr castaniu. Una dintre ele are constituţie slabă şi era îmbrăcată în pantaloni de tip legging maro, geacă neagră din fâş şi purta cizme negre. Cealaltă are constituţie solidă şi purta o bluză groasă, vestă, pantaloni şi cizme negre”, spune Luciana Lazăr, de la IPJ Sibiu.
Poliţiştii continuă cercetările în vederea identificării celor două femei şi recuperării prejudiciului. foto: arhiva

Ultima oră

Comentariul meu