traficant de droguri dat în urmărire internațională, reținut de poliție la sibiu

urmaritUn bărbat de 51 de ani, cu cetățenie străină și care era dat în urmărire internațională în Spania pentru trafic de droguri, a fost reținut luni de polițiștii sibieni. Acesta era condamnat în peninsula Iberică.

Un urmărit internațional a fost depistat și reținut ieri de polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu. Urmăritul, în vârstă de 51 de ani, cetățean străin, a fost reținut pe raza municipiului Sibiu în baza mandatului european de arestare emis la data de 12.12.2015 de către autoritățile judiciare din Spania, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri.
Din cuprinsul mandatului rezultă că în data de 28.10.2010, autoritățile judiciare spaniole au efectuat o percheziție la locuința urmăritului unde au găsit 24,137 kg canabis.  Pentru aceste fapte acesta a fost condamnat la pedeapsa de 3 ani și o zi închisoare.
Persoana a fost prezentată în data de 15.02.2016  Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia în vederea confirmării mandatului european de arestare, ocazie cu care a fost emisă ordonanța de reţinere pentru 24 ore. foto: arhiva

Ultima oră

Comentariul meu