tâlhărie pe strada abatorului. clipe de groază pentru o femeie de 44 de ani!
Foto Arhivă

talhariO femeie din Sibiu a trecut prin clipe de groază luni. În timp ce mergea pe strada Abatorului din oraș, doi tineri de 17 si 18 ani, din Cristian, au lovit-o și i-au furat telefonul mobil. Hoții au fost prinși de către polițiști, în zona Gării, după câteva ore de la tâlhărie, iar cel de 18 ani a fost reținut preventiv în arestul IPJ Sibiu.

În data de 15 februarie, o femeie a apelat Numărul Unic de Urgență 112, sesizând Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu cu privire la faptul că a fost victima unei infracțiuni comise cu violență.
La fața locului, respectiv pe str. Abatorului din municipiul Sibiu, a fost identificată victima, o femeie de 44 de ani, domiciliată în municipiul Sibiu, care le-a relatat polițiștilor că o persoană necunoscută, prin folosirea violenței, a deposedat-o de un telefon mobil.
”În baza datelor și informațiilor obținute, a amplelor activități investigativ-operative desfășurate și a colaborării cu polițiștii Biroului Județean  de Poliție Transporturi Sibiu, la câteva ore de la producerea faptei polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu au identificat și reținut două persoane de sex masculin bănuite de săvârșirea acesteia. Cei doi tineri, în vârstă de 17 și 18 ani, ambii domiciliați în localitatea Cristian, sunt cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, respectiv complicitate la săvârșirea infracțiunii de tâlhărie (minorul de 17 ani).”, spune Luciana Lazăr, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.
În cadrul cercetărilor, telefonul mobil a fost recuperat și restituit părții vătămate.  Tânărul de 18 ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu continuă cercetările. foto: arhiva

Ultima oră

Comentariul meu