stilistul care o tunde pe prima doamnă a româniei: ”carmen iohannis este cât se poate de normală și nu are dorințe extravagante!”

lucianoPuțină lume știe că soția președintelui Klaus Iohannis este consecventă și extrem de fidelă aceleiași persoane, atunci când vine vorba de coafura sa. Carmen Iohannis merge la același stilist încă de pe vremea când soțul ei era primar al Sibiului și nu se bagă în față când merge la salon.

De pe vremea când era doar profesoară de engleză, Carmen Iohannis, soţia preşedintelui Klaus Iohannis, era coafată şi aranjată cu grijă într-un salon obişnuit din Piaţa Mare a Sibiului. Chiar şi după ce a devenit prima doamnă a României, Carmen Iohannis a rămas în continuare clientă fidelă a salonului Luciano.
Lucian Zotan are 33 de ani, dar mai bine de jumătate de viaţă şi-a dedicat-o pasiunii pe care o are: să tundă şi aranjeze părul doamnelor şi domnişoarelor dornice să îşi schimbe coafura. Are un salon celebru în Piaţa Mare din Sibiu căruia, de-a lungul timpului, i-au trecut pragul o mulţime de femei. De departe cea mai cunoscută clientă a Salonului Luciano este prima doamnă a României, Carmen Iohannis. Lucian Zoltan, cel care o aranjează pe soţia preşedintelui, spune că aceasta este o clientă „fidelă şi deosebită“. „Vine de când era Klaus Iohannis primar“ Nu de puţine ori s-a spus despre Carmen Iohannis că este o femeie cât se poate de normală care nu are gusturi extravagante sau dorinţe ieşite din comun când vine vorba despre hainele pe care le alege şi despre modul în care îşi aranjează părul. Aceste lucru este confirmat şi de stilistul ei care spune că prima doamnă a României este o femeie cât se poate de simplă şi un om „deosebit“.
„În salonul meu vin de la oameni normali până la unii foarte buni. Despre Carmen Iohannis pot spune că este una dintre cele mai simple cliente ale mele, este o persoană foarte amabilă care vine mereu când salonul este plin (n.r. – nu a cerut niciodată să fie coafată fără să fie alte cliente în preajmă sau să se închidă salonul pentru că are programare)“, explică Lucian Zoltan pentru adevărul.ro, tânărul talentat care are grijă de modul în care arată părul soţiei preşedintelui. Mai mult decât atât, spune acesta, prima doamnă a României nu are niciodată dorinţe extravagante şi nici nu vrea să fie singură în salon atunci când este aranjată doar pentru că este soţia lui Klaus Iohannis. Aceasta îşi aşteaptă rândul ca orice alt client şi se sfătuieşte deseori cu Lucian când vine vorba de modul în care urmează să fie tunsă sau coafată.
În ceea ce priveşte coafura pe care o alege soţia preşedintelui, aceasta este una simplă şi modernă adaptată la nevoile şi gusturile pe care prima doamnă a României le are. „Pot spune că este o clientă cu adevărat deosebită. De foarte multe ori ne consultăm, luăm decizia potrivită, pe viitor poate fi vorba despre părul puţin mai lung. De foarte multe ori o ajut în decizii“, mai spune tânărul. Citește continuarea pe adevărul.ro.

Ultima oră

Comentariul meu