Informații noi despre accidentul grav de duminică de la Nocrich. Numărul răniților a urcat la TREI!

carutaTrei persoane au fost rănite în urma unui accident ce s-a produs duminică seară pe DJ 106. Un autoturism a intrat în coliziune cu un o căruță care nu era semnalizată corespunzător.

Duminică seară, în jurul orei 20.00, pe DJ 106 Sibiu – Agnita, în afara localității Nocrich, s-a produs un accident rutier grav. Un conducător auto (55 de ani, domiciliat în Agnita) în timp ce se deplasa pe DJ 106, având direcția de deplasare Sibiu – Agnita, a intrat în coliziune cu un atelaj hipo neechipat corespunzator pentru deplasarea pe timp de noapte, încărcat cu material lemnos, atelaj condus de un tânăr de 19 ani, domiciliat în localitatea Nocrich. După impact, șoferul a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un sibian de 27 de ani.
”În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului atelajului hipo, a unui pasager din acest vehicul și unui pasager din mașina condusă de bărbatul de 55 de ani”, spune Luciana Lazăr, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu. foto: arhiva

Ultima oră

Comentariul meu