sâmbătă a fost cea mai de amploare acțiune a poliției sibiene din acest început de an. amenzi uriaşe!

Polițiștii sibieni desfășoară în acest weekend acțiuni suplimentare pentru siguranța cetățenilor, prevenirea faptelor antisociale, pentru menținerea ordinii și liniștii publice și pentru creșterea siguranței în trafic.

image

Peste 170 de poliţişti din structurile operative ale Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu au acţionat ieri, 13 februarie, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, menținerea unui climat de ordine şi siguranţă publică și pentru siguranța rutieră.
Astfel, polițiștii de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale, investigarea fraudelor,  arme, explozivi și substanțe periculoase au desfășurat 77 de acțiuni și controale pe raza întregului judeţ, atât în mediul urban, cât şi în mediul rural.
În urma acţiunilor organizate, polițiștii sibieni au legitimat 445 de persoane și au constatat 6 infracţiuni, din care 2 în flagrant.
Totodată, polițiștii sibieni au aplicat 203 sancţiuni contravenţionale, au reţinut 4 permise de conducere şi au retras 3 certificate de înmatriculare. Cele mai multe sancțiuni, 123, au fost aplicate pentru nerespectarea normelor rutiere, dintre care 62 au fost aplicate conducătorilor auto care au depășit regimul legal de viteză. Valoarea totală a amenzilor aplicate este de 104.825 lei, iar valoarea bunurilor confiscate este de 12.974 lei.

Amenda de 10.000 de euro pentru oua expirate la vanzare
Spre exemplu, în urma controalelor efectuate la sediul unei societăți comerciale din municipiul Sibiu, polițiștii de la investigarea criminalității economice au depistat 500 kg de produse expirate (ouă, produse lactate, mezeluri, pește, conserve de carne, ciocolată ș.a.) oferite de reprezentanții societății spre vânzare. Produsele expirate au fost indisponibilizate iar administratorul societății a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 45.000 de lei. Foto: arhiva

Ultima oră

Comentariul meu