fără vlagă și cu o singură ”vioară” la oradea. hardy a fost ”one man show”, dar sibiu a luat bătaie!

csuSibiul nu a reușit să răzbune înfrângerea de acasă din tur și a pierdut la Oradea cu 91-77 (25-22, 26-19, 22-16, 18-20). Hardy a reușit să înscrie numai puțin de 31  de puncte în acest meci.

CSU a contat prea puțin în cele 40 de minute ale meciului de la Oradea, pentru a câștiga meciul jucat cu liderul la zi al campionatului. Fără Calotă accidentat și cu Gilbert, Mijajlovic și Lalovic lipsiti de inspiratie, Sibiul nu a putut să emită prea multe pretenții cu CSM. A stat în viață grație lui Hardy, care a înscris numai puțin de 31 de puncte, dar nu a fost îndeajuns. CSU a revenit în joc în partea a II-a, când s-a apropiat la șase puncte pe tabelă, dar orădenii au încheiat meciul cu un succes la 14 puncte diferență.
După meci antrenorul Dan Fleșeriu a pus evoluția mai slabă a jucătorilor săi pe seama lipsei de luciditate. ”A fost un meci împotriva echipei care ocupă prima poziție în clasament și care și-a respectat statutul de favorită și de data aceasta, mai ales la capitolul arucărilor de trei puncte acolo unde au reușit 10 din 15 până la pauză. Noi am reușit să arătăm mai multă energie în apărare, dar s-a văzut că avem un adversar puternic și ne-a lipsit puțin luciditatea. Am reușit să revenim, în sfertul patru, și cred că, dacă vom continua să jucăm așa, în meciurile care urmează în grupa 1-6, putem pune probleme oricărei echipe”, a spus Dan Fleșeriu.

CSU:
Hardy 31, Mijajlovic, 12, Lalovic 11, Paul 9, Cioacătă 6, Harrison 4, Gilbert 4

Ultima oră

Comentariul meu