acțiuni de amploare ale poliției din sibiu în tot județul. s-a lăsat cu sute de sancțiuni!

filtru politie mascatiPolițiștii sibieni desfășoară în acest weekend acțiuni suplimentare pentru siguranța cetățenilor, prevenirea faptelor antisociale, pentru menținerea ordinii și liniștii publice și pentru creșterea siguranței în trafic.

Peste 230 de poliţişti din structurile operative ale Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu au acţionat ieri pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, menținerea unui climat de ordine şi siguranţă publică și pentru siguranța rutieră. Astfel, polițiștii de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale, investigarea fraudelor,  arme, explozivi și substanțe periculoase au desfășurat 127 de acțiuni și controale pe raza întregului judeţ, atât în mediul urban, cât şi în mediul rural.

Bilanțul acțiunilor
În urma acţiunilor organizate, polițiștii sibieni au legitimat 494 de persoane, au constatat 7 infracţiuni, toate în flagrant, au identificat 7 persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni și au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.
Totodată, polițiștii sibieni au aplicat 301 sancţiuni contravenţionale, au reţinut 10 permise de conducere şi au retras 6 certificate de înmatriculare. Valoarea totală a amenzilor aplicate este de 87.815 lei, iar valoarea bunurilor confiscate este de 21.552 lei.
Din totalul sancțiunilor contravenționale, 207 au fost aplicate pentru nerespectarea normelor rutiere, din care 22 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.  foto: arhivă

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu