distractie

Dacă nu ţi-ai făcut încă planurile pentru acest final de săptămână, nu-i nimic. Am “cercetat” piaţa distracţiei din Sibiu şi îţi spunem noi ce se întâmplă. Tu doar alegi!

Dacă ai timp, mergi vineri la ora 13 la Casa Artelor în Piaţa Mică. Va avea loc vernisajul unei expoziţii de monede chinezeşti. Detalii despre expoziţia care va fi deschisă până în 8 mai, citeşte aici.

Seara de vineri începe cu “Încurcă-i drace!”. Spectacolul se va juca la Teatrul Radu Stanca, de la ora 19. Detalii despre piesă aici.

Fanii muzicii Undeground au ce face în acest final de săptămână. Vineri seara, de la ora 21 şi sâmbătă de la ora 20 cele mai cunoscute trupe concertează pe Aerodromul Măgura. Cine va urca pe scenă vezi aici.

Atelierul de Meşterilit” de la Teatrul Gong va începe sâmbătă dimineaţa de la ora 11. Se adresează în special copiilor cu vârste cuprinse între 6 şi 10 ani. Detalii aici.

Alice” este un spectacol pentru copiii de peste 9 ani. Pentru ei acesta se va juca sâmbătă de la ora 18 la Teatrul Gong. Despre ce e vorba în piesă, aici.

Ofelia Popii va putea fi văzută la Teatrul Radu Stanca. Sâmbătă de la ora 19 va juca în “Îmi place cum miroşi”, după Neil Simon. Informaţii aici.

La Vintage Pub Ziua Îndrăgostiţilor se sărbătoreşte cu o zi mai repede. Aici ptrecerea de sâmbătă va fi dedicată cuplurilor. Rezervări se fac la 0757 881 881.

Povestea celor 3 purceluşi…care sunt patru” va fi spusă duminică dimineaţa, de la ora 11, pe scena Teatrului Gong. Detalii aici.

Dacă sunteţi curioşi să vedeţi cum e un thriller 100% românesc, mergeţi la Habitus duminică, de la ora 18. Atunci va începe proiecia filmului “Orizont”. Şi dacă vreţi să îl vedeţi mai pe seară, va mai avea o proiecţie la ora 20. Detalii despre el, aici.

Duminică, la ora 19, încep două piese de teatru. Una, “Opinia publică”, de Aurel Baranga, la Teatrul Radu Stanca. Despre ea, detalii aici. Cealaltă piesă se va juca la Sala Festivă a Bibliotecii ASTRA. Informaţii despre “Antisocialaici.

Cinema Arta are pregătite filme de ultim moment. Programul şi ce putei vedea, aici.

Ultima oră

Comentariul meu