happy-valentines-day-2016-wallpapers-hd

Ziua Îndrăgostiţilor este un prilej numai bun pentru încă o petrecere. Sau un concurs, sau o cină romantică. Indiferent cum vreţi să sărbătoriţi această zi, oferta este pe măsură.

Am important Valentine’s Day, iar peste Ocean, acolo de unde vine, se sărbătoreşte cel mai adesea la o cină tihnită, luminată doar de lumânări. Puteţi avea parte de această atmosferă într-un cadru de basm, la Palatul Brukenthal Avrig. Pentru 140 de lei pentru 2 persoane, primiţi risotto cu somon afumat şi ghimbir, supă cremă de morcovi cu crutoane, scalopini de porc in sos de vin, servit cu fasole verde cu cimbru şi cartofi gratin, iar la desert o delicioasă tartă de griş cu piure de gutui şi zmeură. Şi unde mai pui că dup cină nu trebuie să vă întoarceţi acasă, pentru că vi se oferă cazare gratuit dacă sunteţi printre primele 4 cupluri care şi-au făcut rezervare. Merită să sunaţi şi să anunţaţi că veţi merge! Numerele de telefon le găsiţi aici.

Mulţi dintre voi, cei care sărbătoriţi Ziua Îndrăgostiţilor, urmează să vă şi căsătoriţi. Dacă planurile de nuntă sunt la început, Târgul de Nunţi organizat la Shopping City Sibiu „pică” numai bine. Aici veţi găsi tot ce aveţi nevoie pentru ogranizarea nunţii. Şi poate aveţi noroc şi veţi fi unii dintre câştigătorii tombolei propuse de organizatori. Sunt pregătite multe surprize, iar totul va culmina dumincă seara, cu un super concert Lidia Buble. Ce v-au pregătit organizatorii vedeţi aici.

Dacă însă dragostea încă o sărbătoriţi tinereşte, fără vreun gând anume, evident că răspunsul pentru acest final de săptămână este „club”.

Pentru muzică aleasă de DJ trebuie să mergeţi în Fratelli. Sâmbătă de la ora 23 DJ Cipi Hampu vă invită la petrecerea „Say the words”.

Îndrăgostiţii patronează seara de sâmbătă şi în Vintage Pub, unde tot ce se va întâmpla îi va avea în centru pe cei care iubesc.

Despre oameni şi dragoste se va cânta şi în Imperium, sâmbătă noapte. Vlad Simon va pune cel mai frumos sentiment pe note, de la ora 22.

Şi dacă doriţi să iubiţi costumaţi, Arena Paltoş este locul perfect unde să o faceţi. Sâmbătă pe pârtie va avea loc un Carnaval al cărui organizatori cu siguranţă că au pregătit multe suprize.

Ultima oră

Comentariul meu