alertă - medic de la spitalul județean sibiu prins în flagrant când lua mită. este șeful de la gastroenterologie!
FOTO arhivă

spital sibiu maternitateMedicul Alexandru Frăticiu a fost prins în flagrant când lua mită 200 de lei și 200 de euro pentru efectuarea unei operații. Frăticiu este acum sub control judiciar timp de 60 de zile. Acesta riscă până la 10 ani de închisoare.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu au dispus, la data de 11 februarie 2016, punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea măsurii preventive a  controlului judiciar pe timp de 60 zile a medicului şef secţie gastroenterologie din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, pentru comiterea infracţiunii de luare de mită, prevăzută de art.289  Cod penal raportat la art.6 din L.78/2000.

VEZI ȘI: ALERTĂ – Spitalul Județean Sibiu CONFIRMĂ FLAGRANTUL. Se anunță sancțiuni pentru medicul care A LUAT MITĂ!
”S-a reţinut că în data de 9.02.2016, a  pretins de la martora denunţător Golban Viorica Iuliana, sumele de 200 lei şi 200 euro, sume pe care le-a primit apoi la data de 9.02.2016 şi la 10.02.2016, pentru o intervenţie chirurgicală asupra mamei denunţătoare, care ar fi intrat în îndeplinirea atribuţiilor sale de serviciu. Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, împreună cu  ofiţeri de poliţie din cadrul I.P.J. Sibiu – Serviciul Judeţean Anticorupţie, au surprins în flagrant medicul şef,la data de 11.02.2016, după ce a primit suma de 200 euro”, se arată într-un comunicat de presă al Tribunalului Sibiu.gastro5
Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie. sursa foto: sibiu100.ro

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Daca ar fi acesta singurul caz, dar din judetean iesi sarac. Macar in privat stii frate de la inceput cat si ce te costa , ti se vorbeste frumos si serviciile sunt de calitate pe cand la stat esti tratat ca ultimul om , conditiile sunt mizere si „tarifele” sunt la fel de mari.

  2. te prinde cu banii la tine si mai exista prezumtia de nevinovatie.asta da lege.cit o fi luat fraticiu pina acum?si cita puscarie va face?pariati.

    1. nunisor, mai bine taci daca nu stii pe ce lume traiesti.Iti doresc sa ajungi doar 3 zile in spital!