csu încheie returul pe terenul liderului campionatului. sibiul are meci greu la oradea!

csu sibiuCSU dispută ultima partidă din retur în deplasare la CSM Oradea.  Gazdele sunt liderul la zi în campionat, dar chiar și așa sibienii speră să răzbune înfrângerea din tur. Va fi însă destul de dificil, mai ales că nici în acest meci, căpitanul Calotă nu va putea să joace.

Fleșeriu nu pleacă prea fericit spre Oradea. În meciul cu bihorenii nu poate miza pe Calotă, care este în continuare accidentat. Tehnicianul sibian speră ca jucătorii care suplinesc lipsa căpitanului, să evolueze mai bine decât în partida pierdută miercuri la București cu Dinamo.
”Urmează un meci între două echipe cu obiective diferite. Noi ne-am atins obiectivul și căutăm să ne îmbunătățim jocul și să vedem dacă putem să depășim ceea ce am reușit până acum. Oradea are un obiectiv mult mai pretențios, câștigarea campionatului și Cupei României, o echipă cu un lot foarte valoros. Mergem să jucăm cât se poate de bine și sper că vom fi cu o mentalitate și o energie mult mai bună decât în meciul cu Dinamo. Tinerii jucători vor primii minutele pe care le merită și pentru care vor munci în joc. Nu pot să spun că am fost extraordinar de încântat de ei, după meciul cu Dinamo, dar sper că vor fi mai motivați. Din nou, Octavian Popa Calotă va lipsi, așa că vor avea șansa să joace”, a declarat Dan Fleșeriu.
Unul din jucătorii folosiți cu Dinamo, în lipsa lui Calotă este Cornel Cioacătă. Acesta crede că el și coechipierii săi, trebuie să fie mai agresivi cu Oradea, asta pentru a avea șanse reale de victorie.
”Va fi un meci greu. Ei au o echipă bună, de aceea sunt pe primul loc, au cea mai bună apărare din campionat și sunt echipa în cea mai bună formă. Noi va trebui să alergăm mai mult, să fim mai agresivi și să dăm totul în apărare. În plan ofensiv vom încerca, dar apărarea va fi importantă. Dacă reușim să îi anihilăm pe Markovic și Franklin să nu pătrundă foarte ușor, cred că avem șansa să fim acolo, la rezultat. În echipă e o atmosferă relaxantă și trebuie să fim mai tari. S-a văzut aceasta și în meciul cu Dinamo. S-a văzut poate și oboseala, dar trebuie să fim mai agresivi”, a spus Cornel Cioacătă.
Meciul de la Oradea este în direct pe canalele Digi Sport, sâmbătă seară de la ora 19.00.

Ultima oră

Comentariul meu