video – foto concluzia celor de la isu în cazul intoxicațiilor de la marquardt sibiu. ce s-a întâmplat la fața locului!

isu masini marquardt 2Cei de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu au anunțat joi după amiază că intoxicația celor 22 de angajați de la Marquardt Sibiu, s-a făcut cu o substanță necunoscută.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu a anunțat abia după amiază în mod oficial că a fost solicitat să intervină la un operator economic din zona industrială vest din municipiul Sibiu, pentru acordarea asistenței medicale de specialitate la 22 de persoane intoxicate cu o substanță necunoscută degajată de un utilaj. ”Din totalul de 22 de persoane consultate la fața locului, 11 au fost transportate la U.P.U. Sibiu cu 6 autospeciale SMURD și 5 ambulanțe SAJ.Au fost evacuate persoanele din zona de producție, iar operatorul economic a întreprins măsuri pentru remedierea deficiențelor și reluarea activității de producție doar în momentul respectării reglementărilor specifice”, spun cei de la ISU Sibiu, într-un comunicat de presă oficial.

VEZI ȘI: EXCLUSIV FOTO – Panică la Marquardt în Sibiu. Peste 20 de persoane au primit îngrijiri medicale. 11 au ajuns la spital!

Reacție oficială întârziată. La fața locului s-a acționat bine!
Interesant este că cei de la ISU nu au suflat o vorbă despre incident, decât la insistențele mass-media și după ce pe Ora de Sibiu au apărut primele imagini ÎN EXCLUSIVITATE cu intervenția de la Marqurdt.

CITEȘTE ȘI: VIDEO – NOUĂ femei angajate la Marquardt, duse de urgență la Spitalul Județean. S-au intoxicat!
Cei de la ITM au confirmat de dimineață pentru Ora de Sibiu că la fața locului este vorba de un accident colectiv de muncă, iar cei de la Spitalul Județean, au confirmat tot la cererea reporterilor Ora de Sibiu, că au ajuns inițial șapte femei la Urgență, iar apoi numărul lor a crescut la nouă. Abia după aproape două ore a venit și prima reacție oficială a ISU Sibiu.
CITEȘTE AICI TOATE DETALIILE DESPRE INCIDENTUL DE LA MARQUARDT ȘI VEZI FOTO!

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu