un sibian numit secretar de stat în guvernul cioloș. trăiește la londra și lucrează la o mare bancă!

cotescuUn sibian în vârstă de 40 de ani care este actualmente ”corporate banker” la filiala băncii americane JP Morgan, la Londra, va fi numit secretat de stat la Departamentul pentru Investiţii Străine şi Parteneriat Public-Privat. Manuel Costescu trăiește acum la Londra.

Premierul Dacian Cioloş a ales să-l numească în funcţia de secretar de stat la Departamentul pentru Investiţii Străine şi Parteneriat Public-Privat pe Manuel Costescu, un sibian în vârstă de 40 de ani, ajuns corporate banker la filiala din Londra a băncii americane JP Morgan, anunta voceatransilvaniei.ro.
Decizia privind numirea lui Manuel Costescu în funcţia de secretar de stat la Departamentul pentru Investiţii Străine şi Parteneriat Public-Privat a fost publicată, luni, în Monitorul Oficial.

Cine este Manuel Costescu
Manuel Costescu este corporate banker la JP Morgan şi locuieşte în Londra, dar s-a născut la Sibiu. Anterior, sibianul a lucrat şi la McKinsey & Co, o firmă americană de consultanţă în management cu sediul în New York, dar şi la Brattle Group, o altă companie ce oferă consultanţă în economie şi finanţe.
Manuel Costescu are în CV un master la Massachusetts Institute of Technology – Sloan School of Management şi Harvard University, John F. Kennedy School of Government, fiind licenţiat în economie la Brandeis University.
JP Morgan este o bancă americană și una dintre cele mai vechi instituții financiare din lume, istoria sa începând din anul 1823 şi având afaceri în peste 60 de ţări.

Ultima oră

Comentariul meu