un brașovean rupt de beat și fără permis, a provocat un accident în sibiu. mașina nu era a lui!

accident pe rusciorului (11)Un bărbat de 39 de ani din județul Brașov, a găsit de cuvință să plece cu mașina unui client la o mică plimbare prin oraș. Problema este că nu avea permis și era rupt de beat și a făcut și accident pe strada Siretului.

În data de 10 februarie, în jurul orei 19,30, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au fost solicitați să intervina pe strada Siretului din municipiul Sibiu pentru soluționarea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale.
La fața locului, polițiștii au identificat conducătorul auto vinovat, un brașovean în vârstă de 39 de ani, despre care s-a constatat că nu posedă permis de conducere eliberat pentru nicio categorie de vehicule.
De asemenea, la testarea cu apartul etilotest, bărbatul a prezentat un rezultat de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Autoturismul condus îi fusese încredințat pentru recondiționarea tapițeriei, astfel încât, pe lângă infracțiunile de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului, brașoveanul este cercetat penal și sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de abuz de încredere, respectiv distrugere. foto: arhiva

Ultima oră

Comentariul meu