live video – sibienii din gușterița se întâlnesc cu primarul fodor. transmitem în direct dezbaterea! (18:00)

fodor2După ce marți și miercuri locuitorii din Turnișor, Terezian, Țiglari și Tineretului s-au întâlnit cu cei din Primărie pentru a își expune problemele din cartiere sau ca să dea idei pentru strategia de dezvoltare a orașului, azi de la ora 18.00 este rândul celor din Gușterița să stea de vorbă cu primarul Astrid Fodor și echipa sa.

Primăria Sibiu continuă joi de la 18.00 seria de întâlniri cu sibienii în vederea stabilirii Strategiei de Dezvoltare a Sibiului pentru următorii șapte ani. Documentul va oferi administrației locale o cale unitară și bine definită de dezvoltare, conținând proiecte clare pe care administrația, reprezentanții societății civile și mai ales cetățenii și le doresc pentru Sibiu în viitorul mai apropiat sau mai îndepărtat. Strategia este esențială pentru accesarea de fonduri structurale de către Municipiu.
Azi este rândul cetățenilor din Gușterița să participe la consultările cu primăria. Acestea vor avea loc de la ora 18, in sala festivă a Scolii Gimnaziale nr. 11, de pe strada Gorunului, la nr. 2.
Ora de Sibiu va transmite în direct aceste dezbateri de la ora 18.00 în playerul de mai jos.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Dragi sibieni oare de ce nu sau facut aceste intalniri pana inaintea alegerilor?
    De ce nu vati pus aceasta intrebare?credeti ca o sa se ia in calcul aceste probleme ridicate?nu se va intampla treaba asta