foto – sibienii din terezian, țiglari și tineretului și-au spus necazurile primarului astrid fodor. și nu au fost puțini!

terezian foto 2Într-o locație mult mai mare decât cea de marți din Turnișor, aproximativ 100 de persoane ce locuiesc în Terezian, Țiglari sau cartierul Tineretului, au fost prezente la întâlnirea cu primarul interimar Astrid Fodor și alte persoane cu funcții importante din administrația locală.

Sala de sport de la Școala 18 a fost gazdă pentru întâlnirea la care muncipalitatea a așteptat ca oamenii să vină cu propuneri pentru strategia de dezvoltare a Sibiului în viitor.
La fel ca și la anterioarele întâlniri, propunerile au fost mai puține decât reclamațiile făcute de căte oameni. Problema câinilor vagabonzi, reabilitarea străzilor de pământ, amenajararea unor alei de promenadă pe malul Cibinului și alte câteva lucruri, au fost punctate și de către locuitorii din cele trei cartiere.
În plus oamenii vor ca accesul în Târgul Obor să fie reconfigurat astfel încât traficul să fie fluidizat, iar alți cetățeni au cerut pe parcursul consultărilor, să se găsească o soluție pentru reabilitarea termică a blocurilor, în special a celor din Țiglari.
Astrid Fodor i-a ascultat pe oameni și le-a promis celor care au depus solicitări la  primărie și nu au primit răspunsuri, că cei responsabili vor fi trași la răspundere.terezian foto
Joi este rândul cetățenilor din Gușterița să participe la consultările cu primăria. Acestea vor avea loc de la ora 18, in sala festivă a Scolii Gimnaziale nr. 11, de pe strada Gorunului, la nr. 2.
Ora de Sibiu va transmite în direct aceste dezbateri.

Ultima oră

Comentariul meu