csu l-a transferat oficial pe desharick jamal guidry. joacă miercuri seara cu dinamo!

Jucătorul american, în vârstă de 23 de ani și care măsoară 1,96m, își va face debutul la echipa noastră în această seară, în cadrul partidei din etapa a XXI-a, cu Dinamo București.
 

image

Echipei sibiene se alătură, de astăzi, un nou jucător, de origine americană, în persoana lui Desharick J. Guidry. El a fost legitimat astăzi și va avea ocazia să între pe parchet o dată cu meciul pe care CSU Atlassib Sibiu îl dispută, de la orele 20:30, în deplasare la Dinamo București.
 ”Desharick se antrenează alături de echipa noastră de aproximativ trei luni de zile. În acest timp, a convins atât managementul, cât și staff-ul tehnic, că poate ajuta echipa în meciurile care urmează din prima grupă valorică și PlayOff”, a spus Horațiu Floca, CSU Sibiu.
Desharick s-a antrenat cu echipa noastră după ce a evoluat, la începutul sezonului, alături de echipa din Olanda, Aris Leeuwarden. Înaintea echipei olandeze, a fost coleg de echipă cu Kevin Hardy, la McNeese State University Cowboy. Baschetbalistul care măsoară 1,96m poate poate evolua pe poziția 3, 4 sau 5.

Ultima oră

Comentariul meu