video – foto adrian tîmplaru și-a dus prietenii la formula 1 în abu dhabi. i-a plimbat și cu yachtul la dubai!

timplaru formula 1Adrian Tîmplaru a oferit momente de neuitat câtorva prieteni și apropiați de ai săi. Sibianul i-a dus la Marele Premiu de Formula 1 din Abu Dhabi, iar apoi la Dubai, i-a plimbat cu un yacht prin Golful Persic.

Adrian Tîmplaru a asistat la finele anului trecut la Marele Premiu de Formula 1 din Abu Dhabi. Mare pasionat de mașini puternice și de cursele de Formula 1, sibianul a mers în Emirate însoțit de mai mulți prieteni și apropiați. În total un grup de aproximativ 10 persoane au călătorit în Emiratele Arabe Unite la finele lui noiembrie 2015, acolo unde se pare că au avut parte de un concediu de vis.
Tîmplaru nu a ratat ocazia de a filma câteva minute din clipele trăite în sejurul din Abu Dabi și Dubai și a postat filmulețele pe contul său de Facebook. ” Live from Abu-Dhabi with beautiful people! — with Stirbescu Andreea, Pinescu Pinu, Bodi Alex, Andrei Alin Nicolae, Sorin Minzat, Alex Alexandru, Bogdan Patru and Mihail Paul at Yas Marina, F1 Grand Prix Circuit, Abu Dhabi”, spune Timplaru în una din postările video de pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: VIDEO – FOTO Cel mai tare restaurant românesc din Germania poartă numele Sibiului. Patron este Tîmplaru!
Din imagini se poate observa că Tîmplaru și prietenii săi au avut acces într-o zonă selectă din care vizibilitatea către circuit era una foarte bună. Sibianul s-a și fotografiat de altfel în loja în care a stat și a postat fotografia pe Facebook.
De menționat este și faptul că accesul la Marele Premiu de Formula 1 din Abu Dhabi se face contra cost, iar prețul unui bilet începe de la 518 euro și poate ajunge în funcție de facilități și poziționare, chiar și la 1.500 de euro de persoană.
Marele Premiu de Formula 1 din Abu Dhabi este cel care încheie în fiecare an sezonul de Formula 1.

YouTube video

Plimbare cu yachtul la Dubai
Înainte de a ajunge la Marele Premiu de Formula 1 din Abu Dhabi, Tîmplaru și trupa cu care a mers în vacanța din Emiratele Arabe Unite, au petrecut câteva zile la Dubai. Acesta nu a ratat ocazia de a își duce prietenii într-o plimbare cu yachtul prin Golful Persic.

https://youtu.be/wcvBLYMnF2Q
Adrian Tîmplaru, este un personaj cunoscut în Sibiu. Deținătorul restaurantului cu specific românesc, ”Hermannstadt GrillHaus” din orașul german Offenbach am Main, a fost în trecut sub lupa justiției pentru mai multe fapte, el fiind de altfel și condamnat în câteva dosare,  pentru mai multe capete de acuzare.
Sursa video: Adrian Timplaru Facebook

Ultima oră

Comentariul meu