topul mârlanilor: video – foto ”garcea” parchează aiurea la gară. mașină de poliție lăsată ”pe dos”

masina de politieUn cititor ne-a trimis imaginile de mai jos ca să le postăm în TOPUL MÂRLANILOR cu mesajul ”cum parchează poliția la gară”. Am privit și noi imaginile și din păcate cititorul nostru are dreptate. Mașina poliției este parcată neregulamentar. Și din câte am înțeles nu e prima dată când se întâmplă așa ceva.

”Acestia sunt politistii TF. Zi de zi pe locuri de handicapati sau pe trotuar”, spune cititorul care ne-a trimis imaginile. Se poate observa cu ușurință că mașina este parcată în loc nepermis, ceva de genul ”așa nu”. Polițistul care a parcat ”pe dos” a avut totuși bunul simț să nu pună mașina pe locurile destinate persoanelor cu handicap. Data viitoare poate găsește un loc regulamentar.
VEZI AICI VIDEO CU MAȘINA POLIȚIEI PARCATĂ NEREGULAMENTAR!

Ia atitudine şi fă împreună cu Topul Mârlanilor recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic.

CLICK AICI ȘI PUNE SI TU UN MÂRLAN

topul mârlanilor: video – foto ”garcea” parchează aiurea la gară. mașină de poliție lăsată ”pe dos”Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

Ultima oră

Comentariul meu