cupa de schi a consulatului austriei la sibiu. cine sunt câștigătorii!

cupa de ski a consulatuluiWeekendul trecut a avut loc cea de-a cincea ediţie a “CUPEI DE SKI A CONSULATULUI AUSTRIEI LA SIBIU”, pe pârtia B de la Arena Platoş, eveniment destinat tuturor celor ce iubesc acest sport de iarna.

La startul competitie au fost prezenti peste 120 de concurenti din 13 judete ale tarii. Printre competitori s-au numarat Atasatul Comercial al Ambasadei Austriei la Bucuresti, doamna Vera Maier si domnul Andreas Huber, Consul Onorofic al Austriei la Sibiu.
Vremea frumoasa de afară i-a ajutat pe concurenți să treacă cu brio de cele două manșe de coborâre în slalom uriaș, desfășurate pe trasee diferite. Premiile pentru locurile I, II si III de la toate categoriile de varsta au fost oferite de catre un magazin de articole sportive.
Astfel, pe prima treaptă a podiumului in clasamentul general a urcat Trifu Lea Alessandra (50.90), urmată de Trifu Leona Isabelle (51.41) și Curuța Anda (53.10) la fete, iar la băieți podiumul a fost ocupat de Stelian Mircea Rares – Locul I (48.99), Lașiță Dan pe Locul II (50,03) și Bulea Adrian pe Locul III (50.60).

Ultima oră

Comentariul meu