emmy - youtuberița degustătoare de dulciuri - experimentează turta dulce, pufarinele sau ciocolata făgăraș
Youtuberița japoneză "Emmy", inițiatoarea canalului emmymadeinjapan se dedică degustării de produse tradiționale din toate colțurile lumii. În videourile  ei urcate pe Youtube se filmează în timp ce gustă tot felul de produse, descriind texturile și gusturile acestora.

Fiecare țară are propria ei cultură culinară, propria gastronomie, în care există anumite produse care răzbat peste generații și se păstrează, devenind un fel de patrinomiu cultural. Așa cum noi avem Eugenia, biscuiții Păltiniș sau ciocolata Făgăraș, toate țările au produsele lor tipice.

youtuberița japoneză "emmy", inițiatoarea canalului emmymadeinjapan se dedică degustării de produse tradiționale din toate colțurile lumii. în videourile  ei urcate pe youtube se filmează în timp ce gustă tot felul de produse, descriind texturile și gusturile acestora.
Youtuberița japonezo-americană „Emmy”, inițiatoarea canalului emmymadeinjapan se dedică degustării de produse tradiționale din toate colțurile lumii. În videourile  ei urcate pe Youtube se filmează în timp ce gustă tot felul de produse, descriind texturile și gusturile acestora.

Dar chiar dacă  cineva ar avea timpul și banii pentru a proba, puțini sunt cei care au privilegiul de a se bucura de savoarea celor mai iubite produse din fiecare loc de pe planetă.

Printre privilegiați se numără „Emmy”, o youtuberiță japonezo-americană, care vrea să demonstreze pe canalul ei de Youtube că se pot încerca tot felul de alimente din toate părțile lumii, cu ajutorul tehnologiei.

Astfel, Emmy își invită prietenii și fanii internauți din toată lumea să-i trimită cele mai bune produse, dulciuri, biscuiți, ciocolate, produse de patiserie și alte delicii. Dacă din România a primit dulciuri, de la vecinii bulgari a degustat ardei capia in oțet. Vedeți mai jos cum se prezintă România și ce părere are Emmy despre turta dulce, ciocolata Făgăraș, Mentosane, Pufarine, Ciocolata Rom și alte produse foarte cunoscute în România.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu