bestia din lupeni: îmi place să bat femei...și imi bag..

palesicaDeși reținut de Poliție, agresorul din Lupeni care a lovit cu bestialitate o tânără salvamontistă de 21 de ani se laudă pe Facebook cu plăcerea lui de a bate femei. Profilul este însă fals, fiind cret tocmai pentru a atrage atenția asupra personajului și a indulgenței autorităților față de comportamentul său.

Pe falsul profil creat pe Facebook in numele lui Paleșică, acesta a „studiat la Pușcăria Jilava” si e „bulangiu la cocalar.info”. Cel care a creat falsul profil a reușit să îl popularizeze, postarea despre agresiune, unde trimite la adevăratul profil al interlopului având numeroase distribuiri.

Miruna Inel, salvamontistă în staţiunea montană Straja,  a ajuns, sâmbătă dimineaţa, la spital, după ce a fost agresată de un violent recidivist, Sorin Constantin Paleșică. Tânăra se afla într-un club din staţiune când a izbucnit un scandal spontan, victimă fiind şi salvamontista aflată în timpul liber.  La toată acțiunea a asistat, pasiv, și un jandarm montan aflat în timpul liber.

Agresorul, în vârstă de 33 de ani,  a fost sancţionat iniţial de jandarmii montani, care au ajuns la clubul din Straja, și amendat cu 1.000 de lei pentru tulburarea liniştii publice, acesta fiind lăsat liber de polițiștii care spun că nu a existat plângerea victimei.

imi place sa bat femei .. bag pula in Politia Romana – www.politiaromana.roma gasiti si aici www.facebook.com/sorinconstantin.palesica

Posted by Sorin Constantin Palesica on Sunday, February 7, 2016

VIDEO – Salvamontistă bătută crunt de un interlop sub privirile unui jandarm. ATENȚIE IMAGINI DURE!

 

Ultima oră

Comentariul meu