vine un week-end cu vreme frumoasă. tu ce ţi-ai propus să faci?

itv_weekend_logo

Începe finalul de săptămână. Sibiul oferă multe posibilităţi de petrecere a timpului liber. Alege şi tu dintre oferte:

Week-end-ul debutează liniştit, cu o piesă de teatru. „Eden” se va juca de la oar 19, în Sala Festivă a Bibliotecii ASTRA. Detalii aici.

Copiii cu vârste între 6 şi 10 ani îşi pot petrece dimineaţa de sâmbătă la Teatrul Gong. De la ora 11 începe „Atelierul de Meşterilit”. Informaţii aici.

Cenuşăreasa” se va juca de la ora 18, pentru copiii care vor merge la Teatrul Gong. Actorii vor urca din nou pe scenă duminică, de la ora 11. Despre piesă puteţi citi aici.

Sâmbătă seara iubitorii baschetului îşi vor putea susţine echipa favorită de la ora 18, la Sala Transilvania. Sibienii vor juca împotriva celor de la Gaz Metan Mediaş. Biletele se pot achiziționa de la sediul CSU Sibiu, de luni până vineri, între orele 9-15, iar în ziua meciului, direct de la Sala Transilvania, de la orele 17:00.

Teatrul Radu Stanca va fi gazda unuei piese de treatru ce se va juca în limba germană. „Metoda Gronholm” va fi tradusă însă în limba română. Ce se petrece în piesa care va începe sâmbătă de la ora 19, puteţi afla de aici.

Pe Ofelia Popii o puteţi vedea duminică seara, de la ora 19. Va juca în “Felii”, la Teatrul Radu Stanca. Detalii aici.

Un week-end liniştit înseamnă şi un film bun. La Cinema Arta rulează cele mai noi producţii, iar programul îl poţi vedea aici.

Ultima oră

Comentariul meu