cinci persoane căutate de poliție, arestate la sibiu în câteva ore
Foto Arhivă

catuse

Ziua de 4 februarie a fost „plină” pentru poliţiştii sibieni. În doar câteva ore au reuşit să prindă 5 infractori cautaţi fie de ei, fie de colegii din ţară. Astfel,

În data de 04 februarie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţei Municipiului Sibiu, în urma activităţilor specifice desfăşurate pe raza municipiului Sibiu, au identificat un sibian în vârstă de 21 de ani, bănuit că, în noaptea de 15/16 ianuarie a.c., ar fi sustras ambele sticle ale oglinzilor laterale montate pe un autoturism parcat pe strada Andrei Şaguna.
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca, în data de 05 februarie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă.

În cursul zilei de 04 februarie a.c., poliţiştii sibieni au reuşit identificarea şi prinderea mai multor persoane urmărite la nivel naţional. Astfel:
– Pe raza comunei Iacobeni, a fost identificat un minor în vârstă de 17 ani, domiciliat în judeţul Mureş, urmărit conform unei dispoziţii emise în luna decembrie 2015 de Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Mureş.
Minorul a fost predat poliţiştilor mureşeni.

– Pe raza comunei Laslea, a fost identificat un localnic în vârstă de 44 de ani, pe numele căruia, în data de 04 februarie a.c., Judecătoria Mediaş a emis mandat de executare a pedepsei de 8 luni închisoare.
Bărbatul se află încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu.

– În municipiul Sibiu, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au identificat un sibian în vârstă de 77 de ani, pe numele căruia, în data de 04 februarie a.c., Tribunalul Sibiu a emis mandat de executare a pedepsei închisorii pentru o perioadă de 5 ani ca urmare a săvârşirii tentativei la infracţiunea de omor.
Bărbatul se află încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu.

– În municipiul Sibiu, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale au identificat o femeie în vârstă de 38 de ani, domiciliată în judeţul Prahova, pe numele căreia, în luna decembrie 2015, Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti a emis mandat de executare a pedepsei închisorii pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
În prezent, femeia se află încarcerată în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu