alexandra buga ia atitudine după articolele din presa centrală. frumoasa sibiancă reacționează!

alexandra 1Tânăra sibiancă care este la acest început de an 2016, subiectul unor articole de showbiz apărute în tabloidele centrale, pentru că a avut o relație cu fiul Rovanei Plumb, cu regizorul George Ciubotaru și cu cu actuaul partener de viata al lui Betty stoian, fiica lui Florin Salam, spune că totul este de domeniul trecutului.

Frumoasa tânără Alexandra Buga a avut o relație cu ”Bozo”, nimeni altul decât fiul Rovanei Plumb, membru marcant al PSD și fostă ministrul al Muncii. Relația s-a terminat însă nu prea fericit pentru frumoasa sibiancă. Aceasta a avut nevoie și de îngrijiri medicale din cauza unor atacuri de panică. Cancan.ro sustine că Alexandra ar fi avut apoi o scurtă relație cu regizorul George Ciubotaru și după acesta ar fi trăit o idilă cu actuaul partener de viata al lui Betty stoian, fiica lui Florin Salam.
Alexandra spune însă că totul este de domeniul trecutului și s-a întâmplat cu ani buni în urmă, iar acum își vede de viața ei. ”In urma cu 5 ani am fost implicata intr-un scandal, dar de atunci nu am mai aparut cu asa ceva pentru ca nu ma caracterizeaza! (..) Asa cum am spus-o, nu vreau sa vorbesc despre trecut si fostele mele relatii. La timpul respectiv au fost niste relatii frumoase, dar le-am lasat in urma. Am o viata linistita in momentul de fata si ma deranjeaza cand vad in presa titluri care nu ma definesc”, a spus Alexandra într-un mesaj trimis pe adresa electronică a redacției Ora de Sibiu.
CITEȘTE ȘI: Fosta lui „Bozo” Plumb s-a iubit cu actualul lui Betty. Catalin a inselat-o pe sibianca Alexandra
VEZI ȘI: Sibianca ce s-a iubit cu fiul Rovanei Plumb, s-a bătut cu Simona Trașcă. Alexandra ia poziție pe Facebook!
DE CITIT: Fiul Rovanei Plumb a băgat în depresie o FRUMOASĂ SIBIANCĂ. Fata a ajuns la spital din cauza lui ”Bozo”!

Ultima oră

Comentariul meu