video interviu cu candidatul pnl pentru primăria sibiu. cum vede răzvan pop rezolvarea problemelor orașului și ce ”miză” au alegerile pentru el!

pop5Răzvan Pop, a vorbit pentru prima dată din postura de candidat al PNL pentru funcția de primar, chiar la lansarea candidaturii sale. Tânărul de 35 de ani crede că Sibiul nu este orașul perfect și că pe ici pe colo mai sunt probleme de rezolvat.

Răzvan Pop, are 35 de ani și este actualmente Director la Direcția de Cultură din Sibiu. Tânărul nu este un novice în politică și a fost liberal ”de frunte” la aripa tânără a partidului. Elegant și manierat în discurs, Răzvan Pop pare să fie arma cea mai bună a liberalilor în cursa pentru funcția de primar al Sibiului.

VEZI ȘI: VIDEO FOTO PNL îl aruncă pe tânărul Răzvan Pop în lupta pentru funcția de primar al Sibiului. Primele declarații!
La prima sa întâlnire cu media din postura de candidat al PNL Sibiu pentru primărie, Pop nu a ocolit problemele orașului și a admis că în fosta capitală culturală europeană mai sunt lucruri care nu sunt puse la punct.
DESCARCĂ DE AICI CV-UL LUI RĂZVAN POP!
Iată cum s-a decurcat Pop la primul ”tir” de întrebări ale presei după ce a anunțat că va candida la șefia primăriei Sibiu.

A furat startul de campanie doamna Astrid Fodor?
Nu cred că doamna Fodor a furat startul. Este prerogativa dânsei de primar interimar al Municipiului Sibiu de a se consulta cu cetățenii. Eu mă bucur că un ales local face acest lucru pentru că eu sunt un mare fan al permanentului dialog cu cetățenii în problemele care îi interesează.

Care ar fi în opinia ta un scor realist la alegeri pentru PNL la Sibiu?
Imi e greu să spun acum un scor realist. Un scor decent pot să spun că este cel puțin 20 la sută. Asta înseamnă, repet, decent. (..) Sunt foarte ambițios și îmi doresc mult mai mult.pop3
Care e dezavantajul tău în lupta cu Astrid Fodor?
Dezavantajul meu nu este un dezavantaj.. Totul este în mâna mea pentru că dacă din acest moment m-am anunțat ca și candidat și mulțumesc până la alegeri, atunci DA, acesta este dezavantajul. Dar dacă voi face o campanie corectă și voi discuta permanent cu cetățenii, atunci acesta nu va mai fi dezavantajul meu și va fi exact avantajul. Dezavantajul este poate momentul acesta în care am pornit.

Veți face public programul, echipa, proiectele pentru primăria Sibiu?
Nu pot să vă spun direct acum ce îmi doresc eu pentru că trebuie avute în vedere mai multe aspecte. Nu pot să vin eu mai repede cu idei decât ceilalți colegi și nu pot să am doar eu un program sau invers, ceilalți să aibă programul, iar eu să nu fiu pregătit. Lucrurile acestea se vor discuta în interiorul partidului și al echipei de campanie și la momentul oportul cu siguranță le vom prezenta.

Ai creionat un program electoral?
Eu am câteva idei și le-am și pus pe hârtie, dar nu pot să le prezint acum pe toate, deoarece încă mai sunt lucruri care trebuie să le studiez. pop4

Nu e un secret că președintele Iohannis și-a dorit ca PNL să aibă un candidat la primăria Sibiu. Pe cine crezi că o să sprijine? Pe Astrid Fodor de la FDGR sau pe Răzvan Pop de la PNL?
Sincer, cred că președintele Klaus Iohannis pentru că este cetățean al municipiului Sibiu, va vota la alegeri și își va exprima opțiunea sa pentru candidatul pe care îl dorește la primăria municipiului Sibiu.

Cum ar fi normal să voteze Klaus Iohannis? Cu PNL sau cu FDGR?
Să voteze cu cine dorește el. Așa e normal!

Staf de campanie. Pe mâna cui mergi? Pe ce echipă te bazezi?
Ca și echipă vă pot spune că voi lucra cu oameni care cunosc bine acest partid și care au experiență. Nu cred că PNL are o problemă în a aduce oameni buni să facă campanie electorală.

O să aduci și tineri în staful tău?
Absolut! Nici măcar nu intră în discuție să nu aduc. Totuși trebuie să spun clar un lucru. Urăsc ideea că trebuie să fie tânăr doar pentru că e tânăr. Dacă nu are valoare și doar vârsta, atunci nu înseamnă nimic. (..) Vă garantez că oamenii care merită să candideze și să lucreze nu vor fi selectați doar pe criterii de vârstă. Electoratul tânăr este important pentru mine. Sunt convins că voi dialoga bine cu ei.pop 2

De ce ar fi normal să te voteze tinerii pe tine?
Pentru că sunt oamenii care mă înțeleg cel mai rapid. Eu vin din rândul lor. Gândesc mult apropiat de ei. Sunt mult mai apropiat de acest electorat și sper să devină o punte spre celelalte grupe de vârste electorale ca să atragem și alte voturi.

Ar fi un miracol dacă vei fi ales primar al Sibiului?
Ar fi o veste foarte bună pentru toată lumea și mai ales pentru mine…

Ai spus că nu vei recurge la atacuri. De ce spui asta?
Sibiul și candidații sibieni au dovedit multă decență până acum și mă bucur mult că nu suntem în alte zone ale țării în care la ordinea zilei stau atacurile. (..) Nu cred că va fi o campanie rea.

Pe ce mizezi în campania electorală. Ce mesaj ai tu?
M-am dedicat culturii și aceasta e cheia. Eu cunosc orașul foarte bine și nu cunosc doar acest areal de 100 de hectare de zonă istorică.. Cunosc și ce probleme sunt în Țiglari, Gușterița și chiar la Cireșica sau ce probleme avem în zona limitrofă cu alte localități. Ar fi o greșeală din partea mea să vin doar cu proiecte pe zona culturală și ar fi o greșeală să nu vin măcar cu unul din aceea zonă. O să am proiecte pentru absolut tot orașul.

Sunt probleme în Sibiu?
Sunt probleme în Sibiu și nici nu ai cum să spui că totul este perfect. Atunci am declara ca ”Eden” acest oraș… Sunt destule probleme.. Sunt fericit că nu sunt niște probleme iremediabile sau care trebuiesc luate de la zero. Trebuiesc doar ajustate în diverse locuri.

Ai accepta să lucrezi cu un primar FDGR? Există exemplul viceprimarului Virgil Popa, care lucrează destul de bine…
Aceasta e o discuție care se va purta după alegeri. Nu acum.

YouTube video

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Sa spun ce am de zis? Ei, nu spun chiar tot, dar daca ma uit cu cine-i Razvan Pop in fotografie ma apuca groaza.
    Cea care o ridica in slavi pe Udrea spunand ce este un adevarat Kill Bill al politici si cel care impartea cizme de cauciuc prin sate (apropo, lumea s-a palns ca s-au rupt foarte repede).
    De alfel si distinsul Razvan Pop se plangea ca ca cei din PNL sunt niste ticalosi ca-i pun bete in roate si-i fac sicane.
    Io unu’, ca membru PNL ce sunt, n-o sa-l votez.

  2. Sa spun ce am de zis? Ei, nu spun chiar tot, dar daca ma uit cu cine-i Razvan Pop in fotografie ma apuca groaza.
    Cea care o ridica in slavi pe Udrea spaunand ce este un adevarat Kill Bill al politici si cel care impartea cizme de cauciuc prin sate(apropo, lumea s-a palns ca s-au rupt foarte repede).
    De alfel si distinsul Razvan Pop se plangea ca ca cei din PNL sunt niste ticalosi ca-i pun bete in roate si-i fac sicane.
    Io unu’, ca membru PNL, ce sunt n-o sa-l votez,