VIDEO FOTO PNL îl aruncă pe tânărul Răzvan Pop în lupta pentru funcția de primar al Sibiului. Primele declarații!

razvan popPNL Sibiu a anunțat joi seară că tânărul Răzvan Pop este candidatul partidului la alegerile locale pentru funcția de primar al Municipiului Sibiu. Actualul director de la Direcția de Cultură crede că are ”o șansă bună” în lupta cu Astrid Fodor de la FDGR pentru scaunul de edil al Sibiului.

Liberalii și-au anunțat ”asul din mânecă” pentru funcția de primar al Sibiului. PNL-iștii l-au prezentat într-o conferință de presă pe cel care îl văd capabil să se lupte cu Astrid Fodor și cu candidatul încă neanunțat al PSD-ului pentru funcția de edil al orașului, la alegerile locale din luna iunie.
Tânărul Răzvan Pop este omul cu care liberalii cred că vor reuși să adune voturi din partea sibienilor, cel puțin pentru un număr mai mare de consilieri locali decât are PNL Sibiu în prezent.
Răzvan Pop a ținut primul său discurs politic și a prezentat avantajele dar și dezavantajele sale în fața principalului contracandidat, actualul primar interimar, Astrid Fodor.
”Am o șansă foarte bună și vă spun de ce. Eu sunt un tip nou de candidat, în sensul că electoratul trebuie să facă față la un altfel de candidat. Eu nu am ce să ascund. Acesta sunt. Nu vin cu teorii abracadabrante, ci discut ce vreau să fac și ce pot să fac. (..) Eu cred că voi atrage un electorat important”, a spus Răzvan Pop la primul său discurs din postura de candidat al Sibiului.
DESCARCĂ DE AICI CV-UL LUI RĂZVAN POP!
Turcan: Transmitem un mesaj de seriozitate cu această candidatură!
Deputata Raluca Turcan a explicat pe scurt de ce PNL Sibiu a decis să meargă pe mâna lui Răzvan Pop la alegerile locale. ”PNL transmite un nou mesaj de corectitudine și seriozitate. PNL l-a propus, în unanimitate, pentru candidatura la primăria municipiului Sibiu pe Răzvan Pop. Tânăr, profesionist, integru cu mandat clar și fără echivoc: muncă în serviciul public”, a spus printre altele copreședintele PNL Sibiu, Raluca Turcan.pop 2
URMĂRIȚI MAI JOS DECLARAȚIILE DATE DE RĂZVAN POP LA ANUNȚAREA CANDIDATURII

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu