Controale la ceas de seară în traficul din Sibiu. Ce ”capturi” a făcut poliția!

politia filtruPoliția rutieră din Sibiu nu a dus lipsă de ”clienți” băuți la volan în traficul din oraș. Printre aceștia s-au aflat și doi bărbați, de 33 și 47 de ani, care nu s-au sfiit să conducă sub influența alcoolului.

În data de 03 februarie, în jurul orei 23,45, în municipiul Sibiu, pe strada Dorului, a fost identificat un conducător auto, sibian în vârstă de 47 de ani, care, la testarea cu aparatul etilotest, a prezentat un rezultat de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În prezent, bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Mort de beat în Piața Aurel Vlaicu
În data de 04 februarie, în jurul orei 03,00, în municipiul Sibiu, Piaţa Aurel Vlaicu, un alt conducător auto a fost identificat la volan, după ce a consumat alcool. Este vorba despre un localnic în vârstă de 33 de ani, a cărui valoare alcoolscopică a fost de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatului i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală. foto: arhiva

Ultima oră

Comentariul meu