dezvăluiri - avrigenii se tem de găștile de scandalagii din oraș: ”ne este frică să mai ieșim pe stradă aici la avrig”

scandal avrigDupă ce Ora de Sibiu a publicat detalii despre scandalul cu răniți ce a avut loc vineri seară în restaurantul Negoiu din Avrig, tot mai mulți oameni se plâng de faptul că nu se mai simt în siguranță din cauza unora din cei implicați în acest conflict.

Scandalul de vineri în urma căruia zece persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, nu este primul în care cei ce l-au stârnit sunt implicați. Toți ce 15 tineri implicați în evenimentul de vinerea trecută au mai avut astfel de antecedente în trecut. Cele două grupuri sunt formate din tineri cu vârste de 16-17 ani, iar toți locuiesc pe strada Lacului sau pe cele învecinate Printre cei implicați se numără și Bodi Adam, Bodor Imre și Dobor Ilie, aceștia fiind de altfel celebri în Avrig, prin scandalurile pe care le au la activ.

Teroare în oraș
Majoritatea avrigenilor îi cunosc pe cei ce au produs dezastrul de vinerea trecută. Oamenii vorbesc pe la colț despre aceștia, dar nimeni nu are curaj să facă vreo plângere la poliție împotriva lor, tocmai pentru a nu avea probleme cu ei.

CITEȘTE ȘI: VIDEO – Noi dezvăluiri despre bătaia de la Avrig. ZECE persoane RĂNITe în total! CINE SUNT tinerii implicți în scandal!

”O parte din ei fac parte dintr-o comunitate de maghari ce locuiesc pe strada Lacului. Tot timpul sunt puși pe scandal. Sau cu topoare și cuțite și ne este frică uneori să mai ieșim pe stradă. Cine a avut conflict cu ei știe mai bine. Intră peste oameni în case mai tot timpul. Până acum de fiecare dată au scăpat cu amenzi”, ne-a declarat o tânără ce locuiește în Avrig și îi cunoaște pe cei ce au pornit scandalul de la restaurantul Negoiu. Mai grav este însă că pe strada Lacului a căpătat deja contur un conflict etnic. ”La noi pe stradă sunt împărțiti deja în două găști. Românii și maghiarii. Așa au apărut conflictele”, mai spune un locuitor de pe strada Lacului.
VEZI AICI IMAGINI VIDEO DE LA SCANDALUL AVUT LOC LA AVRIG
Deocamdată poliția nu a finalizat cercetările în privința scandalului din 29 ianuarie. Surse de încredere au declarat pentru Ora de Sibiu că proprietarii restaurantului Negoiu nu au depus nici o plângere la poliție, tot de frica scandalagiilor care au devastat locația vinerea trecută.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. inseamna ca Avrigul nu este oras este un fel de Las Ferbinti din filme…………..foarte tare la ce primar are si cata reclama se face cu orasul cu investitorii…..

  2. apoi daca niste copii de 16-17 ani terorizeaza un oras ce p##a mea faceti cand vin 20 de insi de 28-30 de ani ? Fugiti ca sirieni ? Rupeti-le mainile de la incheieturi sa vedeti pe urma ce mortii lor mai fac .

  3. Nu tine nimeni frica de ei,doar ca politia din avrig nu sunt capabili sa rezolve o problema de genu asta,prefera sa îi cheme la ei acasa sa lucre o zi sau doua si cazu e incheiat