de necrezut – hoțul de la dumbrava a plătit marfa furată! a avut o singură dorință!

hot dumbravaCazul relatat de Ora de Sibiu, despre hoțul care a furat haine în valoare de aproximativ 900 de lei dintr-un magazin aflat în Complexul Comercial Dumbrava, s-a terminat fericit pentru proprietarii acestuia.

Imaginile video prezentate de Ora de Sibiu cu un tânăr care fură haine dintr-un magazin de la Dumbrava, au avut ca prim efect identificarea acestuia. Cititorii oradesibiu.ro au indicat la unison cine este posibilul hoț de la Dumbrava, iar zilele trecute am prezentat și câteva imagini cu acesta.
Ieri însă s-a întâmplat un lucru aproape de necrezut. Sursele noastre ne-au declarat că hoțul ar fi contactat proprietarul magazinului și mai apoi a mers la standul de unde a furat hainele și a achitat întreaga contravaloare a acestora și l-a rugat să nu facă plângere la poliție.

VEZI ȘI: FOTO – Hoțul de la Dumbrava, identificat de cititori. EL a fost indicat de toată lumea!
Interesant este și faptul că același personaj pare să fi fost implicat și în alte cazuri de furturi din magazine din cadrul Shopping City Sibiu. ”Zilele trecute l-au prins cei de la un magazin de acolo că furase trei perechi de adidași. Când l-au oprit paznicii a fugit. Nu era singur. Mai era o femeie cu el”, ne-a transmis un cititor.
Urmăriți mai jos imaginile cu hoțul ”în acțiune” la Magazinul Dumbrava.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu