s-a dat drept fratele său, dar nu a scăpat de braţul legii. ce a făcut un tânăr sibian
FOTO arhivă

politia rutiera

În data de 31 ianuarie, în cadrul activităţilor specifice desfăşurate în trafic, poliţiştii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control în trafic, pe Calea Şurii Mari din municipiul Sibiu, un autoturism.

Conducătorul autoturismului, la solicitarea legală a poliţiştilor rutieri, a refuzat să se legitime şi să furnizeze orice date privind identitatea sa sau provenienţa autoturismului. În urma percheziţionării sumare a acestuia, poliţiştii rutieri au identificat asupra bărbatului o copie a unei cărţi de identitate şi a unui permis de conducere, documente cu privire la care bărbatul a susţinut că îi aparţin.
În urma verificărilor efectuate cu privire la autoturism, poliţiştii rutieri au constatat că acesta este neînmatriculat, iar plăcuţele de înmatriculare aplicate aparţin unui alt autoturism.
Pentru continuarea cercetărilor, bărbatul a fost condus la sediul IPJ Sibiu unde, în urma verificărilor amănunţite cu privire la identitatea acestuia, s-a stabilit că acesta s-a folosit de identitatea fratelui său întrucât nu deţine dreptul de a conduce, copiile după documentele găsite asupra sa fiind ale acestuia.
Bărbatul (sibian, în vârstă de 27 de ani) a fost identificat de poliţiştii rutieri, fiind cercetat în prezent sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul rutier şi fals privind identitatea.

Ultima oră

Comentariul meu