csu joaca marti in banie. meci dificil pentru sibiu la craiova!

calotaSibiul joaca in etapa intermediara la Craiova. CSU va elolua in fata celor de la SCM U Craiova de la ora 18:00, pe un teren unde victoriile sunt greu de obtinut, oltenii fiind si intr-o „sete” mare de puncte.

Jucatorul Will Paul crede ca nu este imposibil ca el si coechipierii sai, sa triumfe in Banie. ”Va fi un meci dificil mâine, au o echipă puternică. Noi am reușit să îi învingem în tur, pentru că am avut multă energie și încredere în noi, iar mâine vom încerca să facem același lucru. În același timp, va trebui să ne concentrăm și să dăm tot ce-i mai bun pe teren. Cred că ei vor simți mai mult decât noi presiunea. Suntem destul de relaxați acum, prentru că indiferent de rezultat, avem șanse să fim în primii 6, dar mergem oricum cu dorința de a câștiga acest meci. Trebuie să jucăm bine, să ne facem jocul nostru și să dăm totul pe teren. Eu voi face tot ce îmi stă în putință pentru a-mi ajuta echipa”, a spus Will Paul.
Antrenorul Dan Fleseriu spune ca oltenii sunt aproape de neinvins acasa la ei, dar mizeaza pe un rezultat bun la finalul celor 40 de minute de joc. ”Întâlnim o echipă care ne este direct contracandidată la intrarea în prima grupă valorică, o echipă care în ultimul timp și-a găsit ritmul de joc, chiar dacă are câțiva jucători accidentați. Au făcut două transferuri bune, au câștigat câteva meciuri și joacă mai bine. Va fi un meci extrem de dificil pentru că pe terenul lor sunt greu de bătut, sunt aproape de neînvins, dar și noi am reușit să câștigăm ultimele meciuri. Sper să facem, de data aceasta, un joc bun și să venim cu un rezultat bun acasă. Principalul nostru atu este că suntem puțin mai relaxați după ultimele victorii și nu avem chiar nimic de pierdut în meciul acesta. Ei, dacă nu reușesc să câștige cu noi, riscă să nu intre în primele 6 echipe”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul CSU Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu