au fugit de poliţişti. o vreme, pentru că au fost prinşi

catuse

Poliţiştii din Miercurea Sibiului împreună cu poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu – Compartimentul Urmăriri au depistat, în urma unei acţiuni desfăşurate în data de 29 ianuarie, un bărbat urmărit în baza mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Sibiu. Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, domiciliat în localitatea Dobârca, a fost condamnat la o pedeapsă de 6 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Un alt bărbat a fost depistat şi reţinut vineri de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu – Compartimentul Urmăriri în baza mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Sibiu.
Sibianul, în vârstă de 20 de ani, a fost condamnat pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe la o pedeapsă de 3 ani și 8 luni închisoare.

În data de 29 ianuarie, în urma activităţilor specifice desfăşurate, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu – Compartimentul Urmăriri au depistat pe raza municipiului Sibiu un bărbat urmărit în baza mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Tribunalul Brașov. Bărbatul, în vârstă de 51 de ani, sibian, a fost condamnat de Tribunalul Braşov la o pedeapsă de 3 ani, 3 luni şi 3 zile închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de luare de mită în formă continuată și abuz în serviciu în formă continuată.

Pe raza localităţii Avrig, poliţiştii au depistat, în urma acţiunilor desfăşurate, un bărbat pe al cărui nume exista emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.
Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, domiciliat în Avrig, a fost condamnat de instanţă la 1 an şi 6 luni de închisoare pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul rutier.

Ultima oră

Comentariul meu