video - noi dezvăluiri despre bătaia de la avrig. zece persoane rănite în total! cine sunt tinerii implicți în scandal!

bataia de la avrigDezvăluirile făcute de Ora de Sibiu, despre scandalul avut loc vineri seară la restaurantul Negoiu din Avrig, continuă. Reprezentanții poliției au confirmat incidentele și că se fac cercetări. Zece dintre tinerii care s-au bătut au avut nevoie de îngrijiri medicale. O tânără este internată în spital.

Noi detalii ies la iveală despre scandalul care a îngrozit tot Avrigul în acest weekend. După ce sâmbătă seară Ora de Sibiu va prezentat imaginea dezastrului lăsat în urma evenimentelor avute loc în restaurantul Negoiu din Avrig, acum vă prezentăm noi detalii și poziția oficială a poliției.
Protagoniștii scandalului sunt două grupuri de tineri care locuiesc aproape toți pe aceeiași stradă din oraș. Aburiți bine de pe urma alcoolului consumat, aceștia s-au luat la bătaie vineri în jurul orei 22.30. Și nu vorbim de câteva palme și amenințări, ci de o adevărată bătălie, cu scaune, mese și obiecte prezente în restaurant. Conform martorilor câțiva dintre scandalagii au avut la ei și bricege pe care nu s-au ferit să le folosească.

Cinsprezece tineri implicați. Au vârste de 16-17 ani și sunt vecini!
În scandal au fost implicate în total 15 persoane, lucru confirmat și de poliție. Interesant este că cele două grupuri sunt formate din tineri cu vârste de 16-17 ani, iar toți locuiesc pe strada Lacului sau pe cele învecinate acesteia, în orașul Avrig. Se pare că aceștia nu sunt la prima încăierare de acest gen, iar conflictele dintre ei sunt de natură mai veche. Conform surselor noastre, printre cei implicați se numără și Bodi Adam, Bodor Imre și Dobor Ilie.

VEZI ȘI: VIDEO – BĂTAIE CA ÎN FILME la Avrig. Cel puțin ȘAPTE PERSOANE ÎNJUNGHIATE într-un restaurant!

Cercetați de poliție
Toți scandalagii au acum dosare penale și au fost identificați de poliție. ”Vineri seară la 22.30 între două grupuri de tineri Avrig a avut loc un conflict spontan pe fondul consumului de alcool. În momentul de față se fac cercetări. Există un dosar penal pentru încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice. În total sunt 15 persoane implicate în acel incident. Toate sunt identificate și vor fi audiate de către poliție în zilele ce urmează”, a explicat pentru oradesibiu.ro, Luciana Lazăr, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.
VEZI AICI IMAGINI VIDEO DE LA SCANDALUL AVUT LOC LA AVRIG
Zece răniți și o persoană internată
Bilanțul scandalului de la restaurantul Negoiu este unul pe măsura acestuia. În total numai puțin de zece persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Dintre aceștia doar una singură a fost internată la spital. ”O singură persoană a necesitat internarea. Este vorba de o tânără care este internată la Spitalul Județean Sibiu”, a mai spus Luciana Lazăr. Interesant este că nici unul din cei cinsprezece tineri implicați în scandal nu a depus plângere la poliție și nici cel care deține restaurantul Negoiu nu a făcut acest lucru. ” Proprietarul restaurantului nu a depus plângere la poliției până în momentul de față”, a mai spus Luciana Lazăr de la IPJ Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Pai ce plangere sa faca proprietarul barului, cand acesta a permis minorilor sa consume alcool. Ar trebuii sa sesizati si treaba asta si sa-l luati putin la intrebari. Cand e vorba de ceva vanzare mai buna mai ales pe week-end se pare ca ii doare undeva sa respecte legea. Oare cate dintre bauturile servite au fost batute pe casa de marcat? Stim cu totii ca in „buticurile de cartier” si in mediul rural nu prea „exista” casa de marcat.