video foto accident pe rusciorului. pieton lovit în plin pe trecere de un bmw!

accident pe rusciorului (4)Un pieton a fost lovit în timp ce traversa strada pe zebră pe strada Rusciorului în apropiere de intersecția cu Bagdazar. O șoferiță cu un BMW seria 5 l-a observat prea târziu.

Accident pe strada Rusciorului din Sibiu. Un pieton a fost lovit pe trecere de către un autoturism condus de o șoferiță. Aceasta l-a obervat prea târziu și l-a lovit în plin, în urma impactului parbrizul mașinii fiind avariat.
La fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj SMURD care a acordat îngrijiri medicale pietonului rănit. Acesta a fost stabilizat și transportat la Spitalul Județean Sibiu.

Traficul a fost complet blocat pe Rusciorului și deviat pe străzile învecinate. Poliția face cercetări la fața locului pentru a se stabili exact cum s-a petrecut acest accident.

YouTube video

Ultima oră

Participă la discuție

14 Commentarii

  1. Cei care nu aveti permis nu mai comentati aiure daca nu stiti ce sa intamplat. Unu la mana pietonul era rupt de beat nu sa asigurat cand a tranversat si duminica seara vizibilitatea la volan era extrem de mica ei e bmw sera 5, dar asta nu conteaza putea vi ori ce alta masina… chear daca esti pieton ai obligatia sa te asiguri si sa treci strada cand soferul opreste masina detot daca ti la viata ta. sunt masini si oricand poate sa se defecteze ceva dar multi nu gandesc doar ca ei au toate drepturile cand sunt pe trecere…

    1. dobitocule….cum poti afirma ca pietonul era rupt de beat?…defect mintal….era varul meu….si din surse sigure doamna cu masina….vorbea la telefon cand a avut loc accidentul….acum bietul om fara vina este mort….

  2. cei care comenteaza aiurea sa nu va mai aud unu la mana e bmw sera 5. doi la mana pietonu era mort de beat si nici nu sa asigurat sa treaca asa nu mai judecati voi pe nimeni fara sa stiti ce sa intamplat!!!!!!

  3. E bine macar ca ati specificat ca e BMW cu semnul exclamarii!!!! Dar cand e vorba de un logan il numiti autoturism. Fara semn de exclamare. Bravo! Cat despre victima… Nu se spune ca poate a traversat in fuga sau alte cum fac de obicei Sibienii. Sau ca sunt masini parcate cat mai aproape de trecerea de pietoni si nu vezi nimic. Sau ca acea strada nu e iluminata corespunzator. Sau ca ploua si focarul de lumina batea pe asfaltul umed si vizibilitatea era redusa.Si lista poate continua. ATAT. E BMW SI E VINOVAT!

  4. inca o imbecila…cu BMW ce serie vreti voi…si care vorbea la telefon probabil…si carec scapa basma curata!!!

    1. Ce repede ai sarit cu criticile la adresa ei. As vrea sa stiu daca macar permis de conducere ai.

  5. Si pietonii sunt cretini, stim foarte bine cum sar pe „zebra” fara sa se asigure. Dar legea e lege si in cazul de fata soferita e de vina daca omul era pe trecerea de pietoni.
    Apropos, cum PLM se face ca tot mai multe fufe conduc masini de zeci de mii de „ieuro” dar majoritatea soferilor conduc masini „normale” ca valoare? trebuie ca „domnisoarele” taxeaza mult pentru serviciile prestate (I’m just saying)

  6. In conditiile de aseara, cu ploaie -marcajele nu erau vizibile, si pietonii foarte greu ii observi, din pacate nu se asigura ca pot trece in siguranta si ca masina poate sau nu sa mai opreasca – merg pe ideea ca e obligatoriu sa opresti. …au inceput sa faca femeile accidente tot mai multe.

    1. Cel putin cineva mai gandeste putin, si a luat in considerare si conditiile si pietonul care probabil a fost neglijent, daca aceea femeie e judecata doar pentru faptul ca are BMW sunteti niste idioti toti.

  7. „în urma impactului parbrizul mașinii fiind avariat” poate vreți să spuneți ” a fost avariat „

  8. Acel bmw seria 7 e defapt un bmw seria 5 :)) asa e cand autorul articolului poarta fusta 😉