pnl sibiu a desemnat candidatul pentru șefia de la consiliul județean sibiu. e daniela câmpean!

turcan campean nan cazanPNL Sibiu a anunțat vineri într-o conferință de presă că a stabilit care este candidatul partidului pentru funcția de președinte al Consiliului Județean la alegerile locale din acest an.

Daniela Câmpean este candidatul liberalilor pentru cea mai importantă funcție la Consiliul Județean. Cei de la PNL spun că filiala Sibiu este prima organizație din țară care a desemnat o doamnă pentru funcția de președinte la Consiliul Județean.
”Mesajul PNL este unul foarte clar și ferm pentru Sibiu. Consiliul Județean Sibiu prin Daniela Cimpean poate avea integritate și respectarea legii, profesionalism, mandat în serviciul public, nu un mandat pentru clientela de partid. PNL dă un mesaj de deschidere, înțelepciune și echilibru”, a spus vineri Raluca Turcan, vicepreședinte al PNL Sibiu, într-o conferință de presă.
Aceasta a mai adăugat că organizația PNL Sibiu și-a stabilit ”ca împreună cu sibienii, să obțină cel mai mare număr de consilieri să poată desemna președintele Consiliul Județean iar profesionalismul și implicarea noastră să fie pus în slujba sibienilor. Decizia a fost luată în unanimitate cu angajamentul de sprijin din partea fiecărui membru PNL, din partea fiecărui sibian care-și dorește calitate și corectitudine în fruntea Consiliului Județean”.

Ultima oră

Comentariul meu