exclusiv - înregistrarea interogatoriului tinerei reținută pentru că a făcut poză casei lui iohannis. iată ce s-a întâmplat la poliție și ce a vrut să afle sri-ul și spp-ul!

casa-lui-iohannis2Ora de Sibiu a intrat în exclusivitate în posesia unei înregistrări audio care dovedește că tânara fostă jurnalistă ce a făcut o poză casei lui Iohannis și prietenul ei, au fost ținuţi mai mult de o oră în sediul IPJ Sibiu pentru ”verificări”. În înregistrare se aude cum cei doi au fost supuși unui adevărat interogatoriu. E normal ce li s-a întâmplat tinerilor care au fotografiat casa lui Iohannis?

Alla Tofan şi prietenul ei, tinerii care au fost duşi la sediul poliţiei pentru că au făcut o poză casei Preşedintelui Iohannis, au petrecut mult prea mult timp printre ofițerii de la SRI și SPP decât ar fi fost nevoie pentru o simplă verificare. Cel puţin asta susţin poliţiştii că au făcut.
Într-o înregistrare făcută cu telefonul mobil al tinerei, se pot descifra frânturi din discuţiile avute în sediul poliţiei Sibiu, după ce aceasta și prietenul ei au fost duși acolo de jandarmi, împotriva voinței lor.
Oamenii legii susţin că nu le încălcau niciun drept tinerilor în timp ce îi ţineau la sediu, pentru a le verifica actele. Aceştia din urmă, deşi au întrebat insistent ce lege au încălcat, nu au fost lămuriţi pe deplin. Cei de la SRI și SPP au motivat acțiunea lor ca fiind una de prevenţie, în contextul evenimentelor violente petrecute în toată lumea.

VEZI ȘI: Tânăra ridicată de jandarmi pentru că a făcut o poză casei lui Iohannis: Jandarmii au fost agresivi! Unul mi-a spus că așa reacționează handicapații. M-am simțit UMILITĂ”
Tinerii le-au explicat celor de la SRI și SPP că au făcut pur şi simplu o poză de pe o stradă- domeniu public-, şi că în zonă nu există niciun semn care să interzică fotografierea vreunui imobil sau monument. Cei de la SRI și SPP insistau însă, spunând că tinerii nu ar fi trebuit să facă acest lucru, dar fără a aduce argumente legale pentru ceea ce spun. Ascultați mai jos întreg dialogul dintre aceștia!

YouTube video

Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

  1. sa se ingradeasca zona ,,,ca sa stie orice turist ca e zona interzisa …daca asa doreste al nostru MARE CA BRADUL … RUSINE SA VA FIE celor care au asa excel de zel si nu numai

  2. Alla este nume din Ex republică sovietică.
    Ce căuta în inima României?
    Doar nu suntem Bruxelles

  3. Abuz ca in timpul comunismului. De fapt, trupele de securitate din care s-au format Jandarmeria si SPP sunt active. Paznici desavarsiti si cu obarsii „sanatoase” IQ la limita superioara a politistului local. Ei nu sunt ofiteri de infomatii sau politisti ci doar truperti.

  4. au incalcat legea slugilor lui johannis…..incet ,incet mutul asta face ceea ce vrea in tara aceasta,arogant si nesimtit

  5. ce tiganie , iti pierzi timpul aiurea! ce au incalcat???zi fmm ,ei pazesc ciumegi??? pe ala care a sunat noaptea nu lau vazut?? erau la ……. ,mai taieee