poliția confirmă incidentul din fața casei lui iohannis. fostă jurnalistă dusă la sediul ipj de jandarmi!

casa lui iohannis2Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu a confirmat oficial faptul că tânara Alla Tofan, fostă jurnalistă în mass media locală, a fost ridicată de un echipaj al Jandarmeriei, din fața casei președintelui Klaus Iohannis.

Incidentul relatat de o tânără din republica Moldova și prezentat de Ora de Sibiu, a primit confirmarea oficială din partea poliției.
Alla Tofan, fostă jurnalistă în media locală sibiană, a fost interogată marți seară la sediul IPJ Sibiu, după ce în prealabil a ajuns acolo pentru că a îndrăznit să facă o fotografie casei președintelui României, în timp ce trecea prin fața acesteia.
Alla a relatat pe contul ei de Facebook că jandarmii au oprit-o și i-au cerut actele de identitate. Lucrurile nu s-au oprit însă aici, iar jandarmii au condiserat necesar că tânăra și un prieten al acesteia trebuie duși la sediul IPJ pentru verificări amănunțite.

CITEȘTE ȘI: Fostă jurnalistă la Sibiu dusă la secție de jandarmi pentru că a făcut o poză la casa lui Iohannis

”In data de 26 ianuarie, in jurul orei 19, un echipaj al IJJ Sibiu a condus la sediul Politiei Municipiului Sibiu doua persoane, un barbat si o femeie in vederea efectuarii de verificari amanuntite cu privire la identitatea acestora. S-a procedat  la verificarea  identitatii acestora prin interogarea bazelor de date ale Politiei Romane”, a explicat pentru oradesibiu.ro, Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.
Citiți detalii complete despre acest incident, AICI.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Fata asta ori e prostutza ori urmareste altceva cu fotografiile alea. Si se mai si victimizeaza aiurea. Da resedintele private ale lui Putin le-a fotografiat? Ia sa vedem, are curaj? Exista niste norme de securitate, simplu. I-a facut cineva ceva? Cata nesimtire ….

  2. Respectiva militanta ptr. drepturile omului, trebuie sa stie ca si eu, neica nimeni, am dreptul sa nu fiu de acord sa-mi fie fotografiata casa sau sa anunt jandarmii daca cineva acorda prea multa atentie unei case- a mea, care nu este nici bun public si nici monument istoric.
    Nu inteleg de unde iritarea ei !!! mai ales ca acea locatie este intr-un dispozitiv de securitate.