l-au reținut pentru 24 de ore. poliția spune că a dat două spargeri în locuințe din cisnădie!

masina politieÎn data de 26 ianuarie, un bărbat în vârstă de 35 de ani, domiciliat în localitatea Cisnădie a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore sub suspiciunea de săvârşire a două infracţiuni de furt din locuinţă.

În fapt, în urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Cisnădie s-a stabilit faptul că în data de 26.05.2015 şi 25.01.2016, bărbatul ar fi pătruns prin efracţie în două imobile din Cisnădie, prejudiciul produs în urma  celor două fapte fiind de 10.000 de lei. Bărbatul ar fi sustras din imobile bani şi bijuterii, dar şi diferite bunuri, precum telefoane mobile, aparate IT şi cameră foto. ”În cadrul cercetărilor, 90% din prejudiciu a fost recuperat şi restituit părţilor vătămate.
Împotriva bănuitului s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoriei Sibiu cu propunere de arestare preventivă”, spune Luciana Lazăr, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu. Poliţiştii din Cisnădie continuă cercetările în acest dosar. foto: arhiva

Ultima oră

Comentariul meu