interstar sărbătorește un deceniu de existență cu un super turneu de fotbal

interstarCompetitia rezervata copiilor si juniorilor, organizata in fiecare primavara la Sibiu, a ajuns la editia a zecea. In perioada 23-24 aprilie 2016 se asteapta ca la turneu sa participe mai mult de 30 de echipe din intreaga tara si nu numai.

Pina in acest moment au confirmat participarea la editia din acest an echipe precum: FC Brasov, CFR Cluj Napoca, FC Odorhei, ACS Kids Tampa, Royall Fagaras sau FK Bubamara Kraljevo din Serbia.
Lista inscrierilor se va incheia pe 25 martie. ”Este o bucurie pentru noi ca am ajuns la cea de a zecea editie a celei mai importante competitii de fotbal pentru copii si juniorii ce se organizeaza in Sibiu. La fel ca si in editiile precedente avem confirmate prezentele unor echipe deosebit de importante din fotbalul juvenil romanesc.Speram ca si aceasta editie aniversara sa fie o reusita”, spune Daniel Murasan, reprezentant al Interstar Sibiu.
Turneul se adreseaza categoriilor de copii nascuti in anii 2006, 2007, 2008 si 2009. Pentru al doilea an consecutiv, Cupa Interstar se bucura de prezenta unei echipe din afara granitelor.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Un club de milogi,in frunte cu milogul sef Caius Bara!!
    Cand iti duci copilul la fotbal se intereseaza cu ce te ocupi sa poata sa traga de pe tine,daca stai rau financiar te ignora dar nici copilul nu va fi promovat!
    Toti looserii Sibiului s-au adunat acolo sunt protejati de AJF ca toti mulg de acolo o berica,un gratar….
    Sunt alte scoli in Sibiu conduse de oameni care au jucat fotbal si care au caracter nu astia.