s560x316_act_de_identitate

Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Sibiu reaminteşte cetăţenilor că trebuie să îşi verifice valabilitatea cărţilor de identitate, iar cele care expiră trebuie schimbate la timp pentru a putrea vota la alegerile din luna iunie.

« Având în vedere procesul electoral ce se va desfăşura în luna iunie a.c., organizat pentru alegerea primarilor și a consilierilor locali şi judeţeni, recomandăm locuitorilor judeţului Sibiu să-şi verifice valabilitatea actului de identitate, în considerarea exprimării dreptului de vot.
De asemenea, invităm cetăţenii judeţului să vizualizeze pagina de internet a serviciului public comunitar local de evidenţă a persoanelor unde sunt arondaţi în ceea ce priveşte domiciliul, precum şi pagina de internet a Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Sibiu, pentru obţinerea informaţiilor necesare vizând documentele de care au nevoie pentru emiterea sau preschimbarea actului de identitate.
Apreciem necesar să facem acest anunţ tocmai pentru a evita aglomeraţiile de la ghişeele instituţiilor menţionate, dar mai ales pentru exercitarea dreptului constituţional de vot. « , se arată într-un comunicat al Direcţiei.

Ultima oră

Comentariul meu